Compot de fructe uscate cu brânză de capră
Compotul de fructe uscate cu brânză de capră ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,5 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 362 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vin de port, zahăr, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac Cu Fructe Uscate, Nuci Și Brânză De Capră, Salată de hrișcă cu fructe uscate și brânză de capră, și Salată de orez sălbatic și Chanterelle cu fructe uscate, brânză de capră și nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, fierbeți vinul de port și zahărul până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați fructe uscate și afine uscate. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
Serviți în pahare de martini acoperite cu brânză de capră sfărâmată și un pahar de vin italian spumant.