Compot de fructe uscate cu brânză de capră

Compot de fructe uscate cu brânză de capră
Compotul de fructe uscate cu brânză de capră ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 4,5 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 362 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vin de port, zahăr, brânză de capră și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 11%. Acest scor este destul de rău. Încercați Spanac Cu Fructe Uscate, Nuci Și Brânză De Capră, Salată de hrișcă cu fructe uscate și brânză de capră, și Salată de orez sălbatic și Chanterelle cu fructe uscate, brânză de capră și nuci pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, fierbeți vinul de port și zahărul până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați fructe uscate și afine uscate. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
Fructe UscateFructe Uscate
3
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească.
4
Serviți în pahare de martini acoperite cu brânză de capră sfărâmată și un pahar de vin italian spumant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch4 Boccacini De Mozzarella Proaspătă, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții6
Scor De Sănătate1
Revista