Compot De Fructe Tropicale
Compotul de fructe tropicale ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 153 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, anason stelat, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Iaurt la cuptor cu compot de fructe tropicale, Pâine prăjită franceză cu nucă de cocos la cuptor cu compot de fructe tropicale, și Rulou de tort prăjit cu cinci condimente cu nucă de cocos cu compot de fructe tropicale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță medie; gatiti 3 minute sau pana se dizolva zaharul.
Adăugați piper, ghimbir, anason și scorțișoară. Reduceți căldura; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 20 de minute).
Se ia de pe foc; se amestecă vinul și coaja. Se răcește complet. Se strecoară amestecul printr-o sită mică peste un castron; aruncați solidele.
Combinați amestecul de vin și fructele într-un castron și aruncați ușor. Se răcește 30 de minute.