Compot De Fructe Tropicale

Compot De Fructe Tropicale
Compotul de fructe tropicale ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 153 calorii, 1g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână apă, anason stelat, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Iaurt la cuptor cu compot de fructe tropicale, Pâine prăjită franceză cu nucă de cocos la cuptor cu compot de fructe tropicale, și Rulou de tort prăjit cu cinci condimente cu nucă de cocos cu compot de fructe tropicale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa și zahărul la fiert într-o cratiță medie; gatiti 3 minute sau pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Adăugați piper, ghimbir, anason și scorțișoară. Reduceți căldura; gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 20 de minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScorțișoarăScorțișoară
GhimbirGhimbir
PiperPiper
AnasonAnason
3
Se ia de pe foc; se amestecă vinul și coaja. Se răcește complet. Se strecoară amestecul printr-o sită mică peste un castron; aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
4
Combinați amestecul de vin și fructele într-un castron și aruncați ușor. Se răcește 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FructeFructe
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista