Compot De Fructe De Vară

Compot De Fructe De Vară
Compotul de fructe de vară ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 6 și costă 4,08 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 199 calorii. 10 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Mergeți la magazin și ridicați căpșuni, afine, coacăze și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 30 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este extraordinar. Încercați Ciambela cu compot de fructe de vară, Cupcakes Triple Berry Cheesecake preferate de fani cu glazură de smântână, compot mixt de fructe de pădure, frișcă proaspătă, crustă de cracare Graham, și Compot De Fructe De Pădure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare combinați căpșuni, afine, mure, zmeură și coacăze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Bețișoare De CovrigiBețișoare De Covrigi
1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)1/2 Cană Nuci Pecan Tocate Prăjite (rezervați 1 Lingură Pentru Garnitură)
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
CoacăzeCoacăze
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se presară cu zahăr și se amestecă ușor fenicul. La frigider aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
3
Se servește rece.
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate65
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista