Compot de căpșuni-afine în sirop de vin roșu
Compotul de căpșuni-afine în sirop de vin roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. Această rețetă servește 8 și costă 1,24 USD pe porție. O porție conține 85 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Dacă aveți la îndemână căpșuni, băț de scorțișoară, afine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegan dieta. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Compot de căpșuni-portocale cu sirop de Cardamom, Compot de căpșuni de afine peste tartele de lămâie, și Compot de Grapefruit în sirop de rozmarin.
Instrucțiuni
Combinați primele 6 ingrediente într-o cratiță mică din nonaluminiu; aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, 20 de minute sau până când lichidul este redus la 1/2 cană.
Scurgeți amestecul de vin într-o strecurătoare peste un castron mare; aruncați solidele.
Adăugați fructe de pădure; aruncați pentru a acoperi.
Serviți cald sau rece până la 2 ore.