Compotul de ceapă de afine, gutui și perle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $2.19 pe portie. O porție conține 190 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gutui, oțet de cidru, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Compot Caramelizat De Ceapă-Afine, Filet de porc piperat cu compot de afine-ceapă, și Compot De Gutui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați capătul rădăcinii fiecărei cepe și tăiați un X în ea. Blanch în apă clocotită 1 minut, apoi se scurge într-o strecurătoare. Se răcește ușor, apoi se curăță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Aduceți sucul, zahărul, oțetul și condimentele la fiert într-o cratiță grea de 3 litri, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Condimente
Suc
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Adăugați ceapa și gutuile și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se destramă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gutui
Ceapă
4
Adăugați afine și fierbeți până se înmoaie, dar nu se destramă, 5 până la 8 minute. Aruncați cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5
Transferați fructele și ceapa într-un castron folosind o lingură cu fante, apoi fierbeți siropul, dacă este necesar, până se reduce la 1/2 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Fructe
Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Bol
6
Se toarnă sirop peste compot și se răcește la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop
1
Compotul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.