Compot de afine, gutui și ceapă perlată
Compotul de ceapă de afine, gutui și perle ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 8 și costă $2.19 pe portie. O porție conține 190 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați gutui, oțet de cidru, semințe de coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Compot Caramelizat De Ceapă-Afine, Filet de porc piperat cu compot de afine-ceapă, și Compot De Gutui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați capătul rădăcinii fiecărei cepe și tăiați un X în ea. Blanch în apă clocotită 1 minut, apoi se scurge într-o strecurătoare. Se răcește ușor, apoi se curăță.
Aduceți sucul, zahărul, oțetul și condimentele la fiert într-o cratiță grea de 3 litri, amestecând până când zahărul s-a dizolvat.
Adăugați ceapa și gutuile și fierbeți, neacoperite, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se destramă, aproximativ 30 de minute.
Adăugați afine și fierbeți până se înmoaie, dar nu se destramă, 5 până la 8 minute. Aruncați cuișoarele.
Transferați fructele și ceapa într-un castron folosind o lingură cu fante, apoi fierbeți siropul, dacă este necesar, până se reduce la 1/2 cană.
Se toarnă sirop peste compot și se răcește la temperatura camerei.
Compotul poate fi făcut cu 3 zile înainte și răcit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.