Compot copt de fructe de iarnă
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compotul copt de fructe de iarnă. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 325 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Iarna. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, cidru de mere, măr auriu delicios și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Compot de fructe de iarnă de 10 minute, Compota de Frutas (compot de fructe de iarnă), și Compot De Fructe De Iarnă – Fără Zahăr Adăugat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Puneți sosul de mere pe mai multe straturi de prosoape de hârtie rezistente; răspândiți la grosimea de 1/2 inch. Acoperiți cu prosoape de hârtie suplimentare; lăsați să stea 5 minute.
Răzuiți într-un castron folosind o spatulă de cauciuc.
Combinați afine, vin, cidru, zahăr și coajă într-o cratiță mică; aduceți la foc mic la foc mediu, amestecând ocazional.
Se ia de pe foc; se amestecă sosul de mere.
Combinați mărul și perele într - un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit.
Se toarnă amestecul de afine peste amestecul de mere. Acoperiți și coaceți la 400 timp de 25 de minute. Descoperiți și coaceți încă 10 minute sau până când fructele sunt fragede, ungând ocazional cu lichid din vas.
Serviți compot cu înghețată.