Compot Caramelizat De Ceapă-Afine
Compotul caramelizat de ceapă-afine ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și vegetariană servește 10 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 33 calorii, 0g de proteine, și 1g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 32 minute. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, unt, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Ficat de vită cu piersici caramelizate și compot de ceapă, Compot de afine, gutui și ceapă perlată, și Filet de porc piperat cu compot de afine-ceapă.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați ceapă și sotati 15 până la 18 minute sau până devin aurii și fragede. Se amestecă oțetul și ingredientele rămase; gatiti, amestecand ocazional, 2 pana la 4 minute sau pana cand lichidul se reduce la aproximativ 2 linguri.
Întindeți 16 biscuiți din cereale integrale fiecare cu 1 1/2 linguriță. 1/3-mai puțin-grăsime cremă de brânză; top fiecare cu 1 lingura. Compot Caramelizat De Ceapă-Afine.
Se ornează cu frunze proaspete de coriandru sau pătrunjel.
Calorii 56; grăsime 9g (sat 6G, mono 6G, poli 1g); proteine 3G; Carb 2G; fibre 8g; Chol 7mg; fier 2mg; sodiu 137mg; Calc 12mg