Compot cald de rubarbă cu nucă-crocant de nucă de cocos

Compot cald de rubarbă cu nucă-crocant de nucă de cocos
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de sos, așa că încercați compot cald de rubarbă cu nucă-nucă de cocos Crunch. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 352 calorii, 5g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Ziua Mamei va fi și mai special cu această rețetă. Un amestec de fâșii groase de nucă de cocos, zahăr, miere de flori sălbatice și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este bun. Încercați Smochine calde de misiune neagră, Crunch de nucă și tartele de brânză albastră, Parfaits de zmeură și nucă de cocos cu Crunch de nucă de cocos, și Gingery compot crunch pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți rubarba, 2/3 cană de zahăr și crinculme de cassis la fiert într-o cratiță medie grea, amestecând până se dizolvă zahărul. Reduceți căldura la scăzut, acoperiți și fierbeți până când rubarba este moale, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RubarbăRubarbă
Creme De CassisCreme De Cassis
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se transferă la frigider pentru a se răci ușor. Faceți înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperiți și păstrați la frigider. Reîncălziți, dacă doriți.
3
Așezați nucile și restul de 5 linguri de zahăr într-o tigaie antiaderentă medie. Se amestecă constant la foc mare până când zahărul se topește și capătă o culoare chihlimbar profundă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NuciNuci
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se ia de pe foc.
5
Adăugați nucă de cocos și amestecați până se combină bine, aproximativ 30 de secunde. Apăsați pe partea de jos a tigaie. Se răcește în tigaie. Pauză în shards.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. A se păstra într-un recipient etanș la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Împărțiți compotul de rubarbă între 4 pahare mari de vin. Lingură de iaurt deasupra compotului, stropiți cu miere și acoperiți cu nucă-nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De CocosNucă De Cocos
CompotCompot
RubarbăRubarbă
NuciNuci
IaurtIaurt
MiereMiere
7
* Disponibil la magazinele de alimente naturale și la magazinele de alimente specializate.
8
** Un iaurt gros care este vândut la unele supermarketuri și la magazinele de alimente de specialitate (cum ar fi Trader Joe ' s și Whole
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
9
Piețele alimentare) și piețele grecești. Dacă nu este disponibil, puneți iaurtul obișnuit într-o strecurătoare căptușită cu pânză de brânză peste un castron mare. Acoperiți și refrigerați 4 ore sau peste noapte pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Echipamente pe care le vei folosi
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
SitaSita
BolBol
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista