Compania Salata Verde
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene la colecția dvs., Salata verde a companiei ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 170 de calorii, 4 g de proteine și 10 g de grăsime fiecare. Pentru 93 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână oțet de orez, zahăr brun, ardei gras și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un aperitiv ieftin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37%, ceea ce nu este atât de grozav. Rețete similare sunt Company Green Salad, Company Green Beans și Company Green Bean Skillet.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mică și grea, topește untul.
Adăugați migdale și gătiți la foc mediu până se prăjesc, aproximativ 4 minute.
Se presară cu zahăr. Gatiti si amestecati 2-3 minute sau pana cand zaharul se topeste.
Se întinde pe folie să se răcească.
Pentru dressing, într-un castron mic, amestecați uleiul, oțetul și zahărul brun. Se da la rece până la servire.
Pentru salată, într-un castron mare, combinați salata verde, ardeii și ceapa verde.
Adăugați dressing; arunca pentru a acoperi.
Stropiți cu tăiței de orez, sâmburi de floarea soarelui și migdale.
Vin recomandat: Chardonnay, Sauvignon Blanc, Gruener Veltliner
Salata funcționează foarte bine cu Chardonnay, Sauvignon Blanc și Gruener Veltliner. Sauvignon Blanc și Gruner Veltliner au ambele note ierburi care completează salatele cu suficient acid pentru a se potrivi cu vinaigrete tartă, în timp ce un Chardonnay poate fi o alegere bună pentru sosurile cremoase de salată. Un vin pe care l-ați putea încerca este Taittinger Brut La Francaise. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 45 de dolari.
![Taittinger Brut La Francaise]()
Taittinger Brut La Francaise
Această șampanie este un amestec de aproximativ 30 de podgorii Chardonnay și Pinot Noir, respectiv 40% și 60% din total, din mai multe recolte de struguri perfect copți.