Combo pentru cină ușor de făcut

Combo pentru cină ușor de făcut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați ușor să faceți o combinație de cină. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 107G de grăsime, și un total de 1756 calorii. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $11.78 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de parmezan, fulgi de piper, împreună salata caesar și pastele pesto fac un prânz remarcabil, iar o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este solid. Încercați Ușor de făcut rulouri de cină din grâu integral, Acest One-Pot Pad Thai Este O Cină Ușor De Făcut În Seara Asta, și Easy Shepherd ' s Pie (combinație de carne de vită și/sau miel) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu de sticlă combinați sucul de lămâie, muștarul, sosul Worcestershire, sarea, usturoiul și pasta de hamsii și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde MuratăFasole Verde Murată
Pastă De HamsiePastă De Hamsie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Combinați uleiul de măsline și uleiul de canola și amestecați împreună câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
3
Șoptind constant, adăugați uleiul într-un flux lent și constant în hamsie mixture.To asamblați salata, așezați salata răcită într-un bol de salată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și TocatArdei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Adăugați 4, linguri de pansament și aruncați, distribuind uniform.
5
Adăugați 1/2 cană de parmezan proaspăt ras și aruncați din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan RasParmezan Ras
6
Adăugați crutoanele și hamsiile (dacă le folosiți) și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Ras, De TrecutParmigiano-Reggiano Ras, De Trecut
CrutoaneCrutoane
7
Presărați 2 linguri de parmezan și o mână de crutoane în plus.Crutoanele pot fi păstrate într-un recipient etanș până la 2 săptămâni. De asemenea, le puteți folosi pentru a face pesmet.PESTO1 buchet busuioc proaspăt (aproximativ 3 căni, ambalat) clătit și Filat uscat1 buchet pătrunjel Italian (aproximativ 2 căni) clătit și Filat uscat2 căței de usturoi, decojiți1-12 căni ulei de măsline extravirgin cană parmezan proaspăt ras8 uncii farfalle (paste papion) fulgi de ardei roșu
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb1 Cană Zahăr Alb
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Pătrunjel Cu Frunze PlatePătrunjel Cu Frunze Plate
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
FarfalleFarfalle
(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)(rupt în Bucăți, Dacă Se Dorește)
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
CrutoaneCrutoane
8
Într-un robot de bucătărie, combinați busuiocul, pătrunjelul și usturoiul. Procesați ușor. Adăugați încet și treptat uleiul de măsline până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
9
Așezați nucile de pin într-o tigaie mică uscată și gătiți la foc mediu până când încep să-și elibereze uleiul, în jur de 5 minute. Agitați tigaia înainte și înapoi pentru a nu arde. Pune deoparte.Gatiti pastele conform instructiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
10
Scurgeți, rezervând ceașcă de apă pentru paste.Întoarceți pastele în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
11
Adăugați ceașcă de pesto și amestecați bine,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
12
Adăugați 1/2 cană din apa rezervată pentru paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
13
Adăugați parmezan ras și nuci prăjite și amestecați bine
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
14
Se toarnă într-un castron mare de servire, se adaugă mai multă parmezan dacă vă place (Îmi place) și fulgi de ardei roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Serviți imediat sau la temperatura camerei4 până la 6 porții!

Ingrediente

4fileurifileuri de hamsie, tocate într-o pastăfileuri de hamsie, tocate într-o pastă6creveți și cu veneAm găsit și busuioc frumos și pătrunjel Italian, așa că bineînțeles că fac pesto și îl voi servi cu paste Farfalle. (Papion)Am găsit și busuioc frumos și pătrunjel Italian, așa că bineînțeles că fac pesto și îl voi servi cu paste Farfalle. (Papion)12 lingurițe de pudră de usturoiODAY la piața deschisă: salată Caesar și PestoODAY la piața deschisă: salată Caesar și Pesto6creveți și cu veneSALATĂ CAESARSALATĂ CAESAR6creveți și cu veneSALATĂ ȘI PANSAMENT CAESARSALATĂ ȘI PANSAMENT CAESAR1Ceapă roșie marehamsii, pentru garniturăhamsii, pentru garnitură23 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier1containerCrutoanele pot fi păstrate într-un etanș până la 2 săptămâni. Le puteți folosi și pentru a face pesmetCrutoanele pot fi păstrate într-un etanș până la 2 săptămâni. Le puteți folosi și pentru a face pesmet1rackFaceți mai întâi crutoanele. Așezați cuptorul în poziția de mijlocFaceți mai întâi crutoanele. Așezați cuptorul în poziția de mijloc6creveți și cu veneCrutoaneCrutoane0Bucăți de caramele Heath BarMuștar DijonMuștar Dijon2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 cană zahăr alb1 cană zahăr alb2271 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.farfalle (paste cu papion)farfalle (paste cu papion)7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilCuburi de pâine de la 1 baguette sau aluat acruCuburi de pâine de la 1 baguette sau aluat acru2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilÎntr-un robot de bucătărie, combinați ușor procesul de busuioc, pătrunjel și garli. Adăugați încet și treptat uleiul de măsline până se omogenizeazăÎntr-un robot de bucătărie, combinați ușor procesul de busuioc, pătrunjel și garli. Adăugați încet și treptat uleiul de măsline până se omogenizează1buchet1 cană frunze de busuioc bine împachetate1 cană frunze de busuioc bine împachetate1la cățel de usturoi mediu, tocat sau presat printr-o presă de usturoila cățel de usturoi mediu, tocat sau presat printr-o presă de usturoi1cățel de usturoi, decojit și zdrobitcățel de usturoi, decojit și zdrobit2cuișoare de usturoi, decojitecuișoare de usturoi, decojite6creveți și cu veneCRUTOANE INFUZATE CU USTUROICRUTOANE INFUZATE CU USTUROI0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare12 lingurițe de pudră de usturoisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie6creveți și cu veneCombo pentru cină ușor de făcutCombo pentru cină ușor de făcut591 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin12 3/4 căni de migdale întregi, cu coajă și prăjiteAdăugați usturoiul zdrobit în uleiul de măsline și lăsați să stea 20 de minute pentru a infuza uleiul cu aroma de usturoiAdăugați usturoiul zdrobit în uleiul de măsline și lăsați să stea 20 de minute pentru a infuza uleiul cu aroma de usturoi33 cartofi, curățați de coajă și tăiați în cuburi de 1,2 cmulei de măsline extravirginulei de măsline extravirgin1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilparmezan proaspăt rasparmezan proaspăt ras1buchetPătrunjel Italian (aproximativ 2 căni) clătit și uscatPătrunjel Italian (aproximativ 2 căni) clătit și uscat6creveți și cu veneÎmpreună salata Caesar și pastele Pesto fac un prânz sau o cină grozavăÎmpreună salata Caesar și pastele Pesto fac un prânz sau o cină grozavă6creveți și cu venePESTOPESTO1miciAșezați nucile de pin într-o tigaie uscată și gătiți la foc mediu până când încep să-și elibereze uleiul, în jur de 5 minute. Agitați tigaia înainte și înapoi pentru a nu arde. Pune deoparteAșezați nucile de pin într-o tigaie uscată și gătiți la foc mediu până când încep să-și elibereze uleiul, în jur de 5 minute. Agitați tigaia înainte și înapoi pentru a nu arde. Pune deoparte6creveți și cu veneFulgi de ardei roșuFulgi de ardei roșu31 litru de lapte integral, la temperatura camereila 4 capete medii-mici de salată română sau 2 capete marila 4 capete medii-mici de salată română sau 2 capete mari1lasăSpălați-le și uscați-le bine folosind un filator de salată și rupeți-le în bucăți de 1-1/2 inch (9 sau 10 căni. Puneți-le în frigider timp de 15 minute pentru a se răciSpălați-le și uscați-le bine folosind un filator de salată și rupeți-le în bucăți de 1-1/2 inch (9 sau 10 căni. Puneți-le în frigider timp de 15 minute pentru a se răci6creveți și cu veneSosSos1Oreos dublu umplutSos WorcestershireSos Worcestershire201225 Februarie, Rețete25 Februarie, Rețete1Preîncălziți gradele cuptoruluiPreîncălziți gradele cuptorului7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil(despre, ambalate) clătite și filate uscat(despre, ambalate) clătite și filate uscat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate38
Revista