Collards în stil rustic

Collards în stil rustic
Nevoie de un fără gluten, prietenos cu fodmap și garnitură vegană? Collards în stil rustic ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 167 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de zahăr, grăsime, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 91%. Încercați Spaghete în stil sudic, cu Collards și slănină, Coq Au Vin În Stil Rustic, și Țară stil BBQ coaste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați și aruncați tulpinile și petele decolorate din verdeață. Spălați bine verdele; scurgeți și tăiați în benzi de 1/2 inci. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
2
Gatiti fatback si Hog jowl in ulei incins intr-un cuptor olandez de 6 litri la foc mediu, amestecand des, 8-10 minute sau pana cand fatback este crocant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FatbackFatback
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
3
Îndepărtați grăsimea și păsările și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FatbackFatback
4
Scurgeți, rezervând 1/4 cană picături.
5
Aduceți 4 căni de apă, următoarele 3 ingrediente și 1/4 cană de picături rezervate la fiert în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
6
Adăugați o treime din verdeață, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până la ofilire. Repetați procedura de două ori cu verdele rămas. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până când colturile sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Collard GreensCollard Greens
VerziiVerzii
7
Adăugați zahăr suplimentar și sare după gust, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite

Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel

Sudul funcționează foarte bine cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Ai putea încerca Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Selbach Oster Mosel Riesling Kabinett
Un Kabinett crackly, amidonat și impecabil; foarte limey-pe bază de plante; mai ales appley și mineral; finisaj mentolat stern. Merge cu orice îți place în bucătăria de păsări de curte, crustacee și fructe de mare, mai ales dacă este însoțită de sosuri pe bază de smântână sau unt. Excelent cu salate de vară și cu bucătăria Pacific Rim.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate90
Bucătăriide sud
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista