Collards în stil rustic
Nevoie de un fără gluten, prietenos cu fodmap și garnitură vegană? Collards în stil rustic ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție conține 167 calorii, 14g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare din sud. Un amestec de zahăr, grăsime, piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de retetele mele. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor mare spoonacular de 91%. Încercați Spaghete în stil sudic, cu Collards și slănină, Coq Au Vin În Stil Rustic, și Țară stil BBQ coaste pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați tulpinile și petele decolorate din verdeață. Spălați bine verdele; scurgeți și tăiați în benzi de 1/2 inci. Pune deoparte.
Gatiti fatback si Hog jowl in ulei incins intr-un cuptor olandez de 6 litri la foc mediu, amestecand des, 8-10 minute sau pana cand fatback este crocant.
Îndepărtați grăsimea și păsările și puneți-le deoparte.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană picături.
Aduceți 4 căni de apă, următoarele 3 ingrediente și 1/4 cană de picături rezervate la fiert în cuptorul olandez la foc mediu-mare.
Adăugați o treime din verdeață, amestecând des, 2 până la 3 minute sau până la ofilire. Repetați procedura de două ori cu verdele rămas. Reduceți căldura la minim; acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, 45 de minute sau până când colturile sunt fragede.
Adăugați zahăr suplimentar și sare după gust, dacă doriți.