Collards Ușor Cremoase
Reteta Easy Collards cremoase este gata în aproximativ 22 de minute și este cu siguranță o mare fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare din sud. O porție conține 187 calorii, 11g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, veți obține o farfurie care servește 6. Acesta este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână unt, verdeață, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Collards Cremoase Cu Șuncă Smithfield, Collards Și Orez, și Sunday Collards pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu; adăugați collards, ceapă și usturoi tocat și gătiți, amestecând des, 8 minute sau până când collards sunt gătite la gradul dorit de sensibilitate. Se amestecă brânza elvețiană tartinabilă și următoarele 4 ingrediente până se omogenizează (aproximativ 4 minute).
Notă: doar în scopuri de testare, am folosit Pictsweet toate verdele natural de Collard tocat și aroma Elvețiană cremoasă originală Laughing Cow
Pene De Brânză Tartinabile.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Sudul poate fi asociat cu Riesling, vin spumant și Zinfandel. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu alimentele sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Von câștigătoare câștigurile Riesling cu un 4 din 5 stele de rating pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Von Câștiguri Câștigătoare Riesling]()
Von Câștiguri Câștigătoare Riesling
Dacă ți — a plăcut 2014 — și dacă nu, trebuie să trimitem o petrecere de căutare pentru inima ta-o vei găsi pe aceasta fericită, fericită, fericită. Mai puternic decât '14, este și mai uscat și mai bogat. Și așa ar trebui să fie; cantitatea de dulceață pe care o conține va crește și va scădea odată cu structura vinului din fiecare an, pentru că asta fac viticultorii sensibili. Ceilalți tocmai au stabilit o formulă și vinul""are—XY— grame de zahăr și zat' s zat."Nu Câștigurile Riesling. Acesta va fi întotdeauna teasingly uscat și teasingly dulce, așa că vă veți răzgândi în continuare ("așteptați, este un vin uscat, nu, este un vin dulce, nu așteptați, este din nou un vin uscat....") în timp ce sticla se golește mai repede decât ți-ai fi putut imagina.