Collard și muștar verde
Collard și mustar verde este un fără gluten și vegan farfurie. Această rețetă servește 8. Pentru 36 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 152 calorii. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 23 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, usturoi, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Verdeață Sudică Perfectă (Kale, Sfeclă, Verdeață Collard, Muștar), Verdeturi Collard fiert, mustar verde, și roșu elvețian Chard, și Cel Mai Bun Vreodată Collard Greens pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală de 4 litri la jumătate cu apă și condimentați, după gust, cu sare și piper. Aduceți apa la fierbere. Între timp, tăiați toate verdele în bucăți medii.
Așezați verdele în apă clocotită, scoateți oala de pe foc și lăsați să stea 2 până la 3 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți ușor usturoiul până când începe să se rumenească, având grijă să nu ardeți.
Adăugați verdeață albă, oțet, zahăr 2 lingurițe de sare și 2 lingurițe de piper.
Umpleți o oală de 4 litri la jumătate cu apă și condimentați, după gust, cu sare și piper. Aduceți apa la fierbere. Între timp, tăiați toate verdele în bucăți medii.
Așezați verdele în apă clocotită, scoateți oala de pe foc și lăsați să stea 2 până la 3 minute.
Se scurge și se lasă să se răcească.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare și gătiți ușor usturoiul până când începe să se rumenească, având grijă să nu ardeți.
Adăugați verdeață albă, oțet, zahăr 2 lingurițe de sare și 2 lingurițe de piper.