Colete Ratatouille
Nevoie de o mâncare laterală fără gluten, primară și vegană? Coletele Ratatouille ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție conține 320 calorii, 3G de proteine, și 25g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de frunze de dafin, vinete frumoase, ceapă de primăvară cu bulb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este bun. Încercați Ratatouille ' s Ratatouille (confit Byaldi al lui Thomas Keller), Confit Byaldi (aka Ratatouille ' s Ratatouille), și Tarte Tatin-tartelete Tatin-Tarte Tatin la ratatouille pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați mărunt legumele. Curățați și tăiați mărunt ghimbirul, tăiați lămâia în segmente.
Faceți un colet stratificând două foi de folie.
Așezați toate legumele în interiorul coletului, adăugați ghimbirul, uleiul de măsline, portul, rozmarinul, frunza de dafin și lămâia, condimentați, sigilați bine.
Gatiti la foc blând timp de 15 minute.
De la St Arprofane Reynaud ' s Barbecue & Grill de la St Arprofane Reynaud. Text copyright 2011 Murdoch Books Pty Ltd.; fotografie Copyright 2011 Petrina Tinsley. Publicat în Statele Unite de Lyons Press, o amprentă a Globe Pequot Press.