Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați salata de varză în pansament în stil chinezesc. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 144 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 55 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, morcov, ulei de chili și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este uimitor. Încercați Salată De Varză Chinezească, Salată De Varză Chinezească, și Salată De Varză Chineză / Salată De Varză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați împreună ulei de măsline, ulei de susan ulei de chili, sos de soia, oțet și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciupiți Semințele De Susan Alb
Ulei De Chili
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați varză și morcovi și aruncați pentru a combina. Reglați pansamentul după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(rezervati 1 Lingura)
Grăsime De Porc înapoi
3
Garnisiți cu semințe de susan și scallions și cilantro, dacă doriți. Coleslaw poate fi îmbrăcat cu o oră înainte.