Coleslaw-ul doamnei

Coleslaw-ul doamnei
Coleslaw Doamnei ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană servește 6 și costă 36 de cenți pe porție. O porție conține 168 calorii, 1g de proteine, și 14g de grăsime. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Această rețetă este plăcută de 9 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână sare de condiment, cap de varză, condimente cu lămâie și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Rețete Coleslaw (cel mai bun coleslaw de legume de iarnă), Bătrâna Doamnă, și Bătrânică Mică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Folosind un robot de bucătărie, procesați ușor ardeiul gras, ceapa, morcovul și pătrunjelul, având grijă să nu procesați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
PătrunjelPătrunjel
MorcovMorcov
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
2
Tăiați 1/2 din varză în bucăți și puneți-o în robotul de bucătărie și procesați ușor, asigurându-vă că varza nu devine moale. Feliați varza rămasă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
3
Se amestecă varza împreună cu legumele procesate. Într-un castron separat, amestecați ingredientele rămase împreună și lăsați să stea câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
VarzăVarză
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Combinați amestecul de maioneză cu legumele și aruncați. Se răcește timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MaionezăMaioneză
LegumeLegume
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista