Colcannonul Meu

Colcannonul Meu
Rețeta mea Colcannon este gata în aproximativ 50 de minute și este cu siguranță un mare fără gluten și lacto ovo vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare europeană. O porție conține 112 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. Mergeți la magazin și ridicați prazul, laptele, varza și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Funcționează bine ca o garnitură ieftină. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Allrecetes. În general, această rețetă câștigă un nu este atât de excelent scor spoonacular de 33%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Colcannon, Colcannon, și Colcannon.

Instrucțiuni

1
Așezați cartofii într-o oală mare și acoperiți cu apă sărată. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul la mediu-mic, acoperiți și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Scurgeți și lăsați să se usuce la abur timp de un minut sau două.
3
În timp ce cartofii fierb, puneți varza într-o oală cu câteva linguri de apă; acoperiți, aduceți la fierbere la foc mediu și reduceți focul la mediu-scăzut. Gatiti varza pana se inmoaie, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
3 Căni De Nectar De Pere3 Căni De Nectar De Pere
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Se toarnă orice exces de lichid și se lasă varza deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
5
Puneți prazul feliat, laptele, semințele de chimen și semințele de anason într-o cratiță mare la foc mediu-mic și aduceți la foc mic. Gatiti prazul pana se inmoaie, aproximativ 10 minute, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lamaie, Coaja Proaspat RasaLamaie, Coaja Proaspat Rasa
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
6
Adăugați untul și condimentați cu sare și piper; lăsați amestecul să stea de pe foc până când untul se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
7
Puneți cartofii cu un masher într-un castron mare și amestecați amestecul de praz până când piureul de cartofi este ușor gros. Se amestecă varza gătită și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista