Colcannon

Colcannon
Colcannon ar putea fi doar Europene rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 313 calorii. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Funcționează cel mai bine ca o farfurie și se face în aproximativ 2 ore și 45 de minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de varză, cartofi roșii, țelină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Colcannon, Colcannon, și Colcannon.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Începeți prin fierberea cartofilor în apă sărată (1/4 lingură) până când furculița este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
3
Scurgeți într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Sotati varza feliata in uleiul de masline la foc mediu cu cimbru. Acoperiți și gătiți până se înmoaie, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
5
Într-o cratiță mică, încălziți bulionul. Întoarceți cartofii fierți în oala în care au fost fierți și amestecați. Când varza este gătită, pliați în cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)(rezervati 1 Lingura)
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Adăugați bulionul Organic de pui, 1/2 cană la un moment dat, folosind doar ceea ce este necesar pentru a le face cremoase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 CmDovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
7
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8
Puneți toate ingredientele într-un vas mare de supă și umpleți întregul vas cu apă rece, acoperind puiul și legumele cât mai mult posibil. Se amestecă. Aduceți la fierbere, apoi reduceți la foc mic. Gatiti descoperit pentru cateva ore pentru a extrage aromele vegetale. Se strecoară peste un alt vas de supă sau un bol mare, separând resturile de bulion. Împărțiți între recipiente și înghețați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Ulei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru GarniturăUlei De Măsline Extravirgin, Plus 1/2 Cană împărțită, Plus Mai Mult Pentru Garnitură
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții4
Scor De Sănătate49
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista