Colcannon este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 856 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză, stropiți ulei de gătit, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Colcannon, Colcannon, și Colcannon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu apă sărată rece. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
În timp ce cartofii se gătesc, adăugați slănina într-o tigaie rezistentă la cuptor de 9 până la 12 inci. (Fără mânere din plastic!)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Adăugați un mic strop de ulei, dacă slănina este slabă. Gatiti la foc mediu spre mediu-mic pana se rumeneste usor cu margini crocante, 10 minute sau mai putin. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
4
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Nu este nevoie să fii prea minuțios.
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați 1/2 unt de băț și topiți la foc mediu până la mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Resturi Proaspete
6
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați varza în ceapă, aruncați bine cu ceapa și acoperiți. Gatiti pana cand varza este frageda, aproximativ 20 de minute. Se amestecă ocazional, scăzând focul dacă ceapa se rumeneste prea mult. (Puțină rumenire este în regulă, dar ceapa bine făcută va copleși cartofii.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
8
Scurgeți cartofii și readuceți-i în oală. Uscați, agitând oala, la foc mare timp de aproximativ zece secunde. Opriți căldura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
9
Adăugați 2 linguri de unt și jumătate și jumătate și amestecați—cu mâna—după bunul plac. Prefer și eu câteva bucăți-amintiți-vă, acesta este un fel de mâncare de țară. Și sare și piper după gust, apoi adăugați și mai mult piper!
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Jumătate și Jumătate
Resturi Proaspete
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
10
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
11
Aruncați amestecul de varză-ceapă în cartofi și amestecați bine. Întoarceți slănina în tigaie, distribuind mai mult sau mai puțin uniform. Scoateți cartofii deasupra, întinzându-i pentru a acoperi slănina. Nu netezi prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(rezervati 1 Lingura)
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
12
Punctați blatul cu untul rămas (este posibil să nu aveți nevoie de tot). Rulați sub broiler până când partea de sus este frumos rumenită.