Colcannon
Colcannon este un vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 856 calorii, 13g de proteine, și 46G de grăsime fiecare. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați varză, stropiți ulei de gătit, jumătate și jumătate și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 29 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Colcannon, Colcannon, și Colcannon pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o oală mare, acoperiți cartofii cu apă sărată rece. Se aduce la foc mic la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie, 15 până la 20 de minute.
În timp ce cartofii se gătesc, adăugați slănina într-o tigaie rezistentă la cuptor de 9 până la 12 inci. (Fără mânere din plastic!)
Adăugați un mic strop de ulei, dacă slănina este slabă. Gatiti la foc mediu spre mediu-mic pana se rumeneste usor cu margini crocante, 10 minute sau mai putin. Pune deoparte.
Ștergeți tigaia cu un prosop de hârtie. Nu este nevoie să fii prea minuțios.
Adăugați 1/2 unt de băț și topiți la foc mediu până la mediu-mare.
Adăugați ceapa și gătiți până la translucid, aproximativ 10 minute.
Adăugați varza în ceapă, aruncați bine cu ceapa și acoperiți. Gatiti pana cand varza este frageda, aproximativ 20 de minute. Se amestecă ocazional, scăzând focul dacă ceapa se rumeneste prea mult. (Puțină rumenire este în regulă, dar ceapa bine făcută va copleși cartofii.)
Scurgeți cartofii și readuceți-i în oală. Uscați, agitând oala, la foc mare timp de aproximativ zece secunde. Opriți căldura.
Adăugați 2 linguri de unt și jumătate și jumătate și amestecați—cu mâna—după bunul plac. Prefer și eu câteva bucăți-amintiți-vă, acesta este un fel de mâncare de țară. Și sare și piper după gust, apoi adăugați și mai mult piper!
Aruncați amestecul de varză-ceapă în cartofi și amestecați bine. Întoarceți slănina în tigaie, distribuind mai mult sau mai puțin uniform. Scoateți cartofii deasupra, întinzându-i pentru a acoperi slănina. Nu netezi prea mult.
Punctați blatul cu untul rămas (este posibil să nu aveți nevoie de tot). Rulați sub broiler până când partea de sus este frumos rumenită.
Lăsați să se răcească puțin înainte de servire.