Colaci De Mere

Colaci De Mere
Rețeta Kolaches de mere poate fi făcută în aproximativ 40 de minute. Acest hor d ' oeuvre are 130 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Pentru 19 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 30. Un amestec de cremă de brânză, scorțișoară măcinată, zahăr de cofetărie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 9%, care este îmbunătățit. Rețete similare includ Kolaches Moravian-Kolaches Cu Umplere Dublă, Colaci, și Colaci Boemieni.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, bateți untul și crema de brânză până când sunt ușoare și pufoase. Adăugați treptat făina și amestecați bine. Împărțiți aluatul în două porții; acoperiți și dați-l la frigider timp de 2 ore sau până când este ușor de manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de euro. Într-un castron mic, combinați merele și scorțișoara. Pe o suprafață ușor făinată, rulați o porție de aluat într-un 15x9-in. dreptunghi; tăiat în 3-in. pătrate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Așezați o linguriță de amestec de mere în centrul fiecărui pătrat. Suprapuneți două colțuri opuse de aluat peste umplutură; ciupiți bine pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
4
Locul 2 în. în afară de foile de copt negrase. Repetați cu aluatul rămas și amestecul de mere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
Aluat De Pizza Preparat Din MagazinAluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
5
Coaceți 10-12 minute sau până când fundul este ușor rumenit. Se răcește 1 minut înainte de a scoate din tigăi în rafturi de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Combinați ingredientele de glazură; stropiți peste colaci calzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Veuve Clicquot Demi-Sec (jumătate de sticlă) cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 36 de dolari pe sticlă.
Veuve Clicquot Demi-Sec (jumătate de sticlă)
Veuve Clicquot Demi-Sec (jumătate de sticlă)
Demi-Sec este amestecat în mare parte din Pinot Noir cu Chardonnay și Pinot Meunier, precum și vinuri de rezervă. Lichiorul DEXP (preparat cu grijă și dozat cu 45 g pe litru de către oenologii noștri) îi conferă o armonie mai dulce, dar încă foarte proaspătă. Demi-Sec este cel mai bun atunci când este servit cu deserturi. Ai putea chiar să-l servești într-o carafă, nu pentru a-l decanta, ci pentru a admira culoarea și bulele delicate ale acestui vin elegant.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista