Coji umplute cu spanac și Ricotta
Cojile umplute cu spanac și Ricotta ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.5 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 227 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână brânză ricotta parțial degresată, coji de paste jumbo, gălbenuș de ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma gălbenușul de ou, puteți urma acest fel principal cu Caisul Se Sfărâmă ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Coji umplute cu spanac și Ricotta, Coji Umplute Cu Spanac Și Ricotta, și Coji umplute cu spanac și Ricotta.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Răspândiți 1/2 cană Marinara de bază pe fundul unui vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit.
Combinați ricotta și următoarele 8 ingrediente (prin usturoi) într-un castron mare, amestecând bine. Lingurați aproximativ 1 1/2 linguri umplând în fiecare coajă de paste. Aranjați cojile umplute în vasul pregătit; se întinde cu restul de 1 1/2 căni Marinara de bază. Acoperiți și coaceți la 350 timp de 30 de minute.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.