Coji umplute cu pui și spanac
Cojile umplute cu pui și spanac ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.57 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 300 de calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de pui, brânză ricotta cu lapte integral, coji de paste și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Coji umplute cu pui și spanac, Coji umplute cu șuncă și spanac, și Coji Umplute Cu Spanac-Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.gătiți și scurgeți pastele conform instrucțiunilor de pe pachet. Clătiți cu apă rece; scurgere.
Între timp, într-un castron mediu, amestecați brânza ricotta, oul, parmezanul, spanacul și puiul.
Întindeți 1 cană de sos de paste în fundul vasului de copt din sticlă de 13x9 inci (3 litri). Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de ricotta în fiecare coajă de paste. Aranjați cochilii, umplute cu părțile în sus, pe sos în vasul de copt. Puneți sosul rămas peste cochilii umplute.
Acoperiți vasul cu folie; coaceți 30 de minute.
Se presară cu amestec de brânză italiană.
Coaceți neacoperit cu 5 până la 10 minute mai mult sau până când brânza este topită.