Coji Umplute Cu Cârnați-Spanac

Coji Umplute Cu Cârnați-Spanac
Cojile umplute cu cârnați-spanac necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 589 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ulei de măsline, sos marinara, spanac și piper. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Încearcă Coji Umplute Cu Cârnați-Spanac, Coji umplute cu cârnați și spanac, și Coji umplute cu cârnați și spanac pentru duminică pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Faceți cojile umplute: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați cojile de paste și gătiți până când sunt ușor înmuiate, dar încă ferme, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Stropiți cu ulei de măsline și aruncați; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
8
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
9
Adăugați spanacul, 1/2 linguriță sare și piper după gust și amestecați până se încălzește, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
PiperPiper
SareSare
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
11
Combinați amestecul de spanac, ricotta, 1 cană de mozzarella, parmezanul, pătrunjelul și 1 linguriță de sare într-un castron. Umpleți fiecare coajă cu aproximativ 2 linguri de umplutură; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. faceți sosul de brânză: topiți untul cu usturoiul într-o cratiță medie la foc mediu. Când untul începe să se spumeze, adăugați făina și bateți constant până devine ușor auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
UntUnt
UsturoiUsturoi
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
CuptorCuptor
13
Adăugați laptele și smântâna, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând constant, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
14
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul, 1/4 linguriță sare și nucșoară după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
NucșoarăNucșoară
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
15
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu ulei de măsline și turnați aproximativ două treimi din sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De BrânzăSos De Brânză
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
16
Adăugați cojile umplute și acoperiți cu sosul de brânză rămas. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 20 de minute. Descoperiți și acoperiți cu sosul marinara și restul de 1 cană de mozzarella; continuați să coaceți până când sosul este bule, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos MarinaraSos Marinara
Scoici UmpluteScoici Umplute
SosSos
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
CuptorCuptor
17
Fotografie de Con Poulos
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții8
Scor De Sănătate21
Revista