Cojile umplute cu cârnați-spanac necesită aproximativ 2 ore și 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 589 calorii, 27G de proteine, și 38g de grăsime. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită ulei de măsline, sos marinara, spanac și piper. Funcționează bine ca fel principal. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 74%. Încearcă Coji Umplute Cu Cârnați-Spanac, Coji umplute cu cârnați și spanac, și Coji umplute cu cârnați și spanac pentru duminică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Faceți cojile umplute: aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați cojile de paste și gătiți până când sunt ușor înmuiate, dar încă ferme, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
3
Scurgeți și clătiți sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
4
Stropiți cu ulei de măsline și aruncați; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
5
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
7
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
8
Adăugați cârnații și gătiți, rupându-l cu o lingură de lemn, până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
9
Adăugați spanacul, 1/2 linguriță sare și piper după gust și amestecați până se încălzește, încă aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac
Piper
Sare
10
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească complet.
11
Combinați amestecul de spanac, ricotta, 1 cană de mozzarella, parmezanul, pătrunjelul și 1 linguriță de sare într-un castron. Umpleți fiecare coajă cu aproximativ 2 linguri de umplutură; pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmezan
Pătrunjel
Brânză Ricotta
Spanac
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
12
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. faceți sosul de brânză: topiți untul cu usturoiul într-o cratiță medie la foc mediu. Când untul începe să se spumeze, adăugați făina și bateți constant până devine ușor auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Unt
Usturoi
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
Bateti
Cuptor
13
Adăugați laptele și smântâna, aduceți la foc mic și gătiți, amestecând constant, până când sosul este suficient de gros pentru a acoperi o lingură, 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă
Sos
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
14
Se ia de pe foc și se amestecă parmezanul, 1/4 linguriță sare și nucșoară după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
Nucșoară
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
15
Ungeți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu ulei de măsline și turnați aproximativ două treimi din sosul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Brânză
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
16
Adăugați cojile umplute și acoperiți cu sosul de brânză rămas. Acoperiți cu folie de aluminiu și coaceți 20 de minute. Descoperiți și acoperiți cu sosul marinara și restul de 1 cană de mozzarella; continuați să coaceți până când sosul este bule, încă 15 până la 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Marinara
Scoici Umplute
Sos
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat