Coji Umplute Cu Cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cojile umplute cu cârnați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,64 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pătrunjel, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Coji Umplute Cu Cârnați, Cârnați Alfredo Scoici Umplute, și Cojile Umplute Cu Cârnați Slabi.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Puneți jumătate din cârnați deoparte pentru umplere.
Adăugați sosul de roșii, pasta de roșii, apa, zahărul brun și condimentul Italian la cârnați în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Într-un castron mic, combinați brânza de vaci, 1/2 cană de brânză mozzarella, ou, pătrunjel și cârnați rezervați. Chestii în scoici.
Întindeți 1/4 cană de sos de carne într-un 1-qt uns. vas de copt superficial.
Așezați cojile umplute în vas; stropiți cu sosul de carne rămas.
Presărați cu brânză mozzarella rămasă și parmezan, dacă doriți.
Se coace, neacoperit,la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când umplerea ajunge la 160 de minute.