Coji Umplute Cu Cârnați

Coji Umplute Cu Cârnați
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați cojile umplute cu cârnați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 618 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 2,64 USD pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, pătrunjel, condimente și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 52%. Rețete similare includ Coji Umplute Cu Cârnați, Cârnați Alfredo Scoici Umplute, și Cojile Umplute Cu Cârnați Slabi.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mică, gătiți cârnații la foc mediu până când nu mai sunt roz; scurgere. Puneți jumătate din cârnați deoparte pentru umplere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați sosul de roșii, pasta de roșii, apa, zahărul brun și condimentul Italian la cârnați în tigaie. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; fierbeți, neacoperit, timp de 15 minute, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Într-un castron mic, combinați brânza de vaci, 1/2 cană de brânză mozzarella, ou, pătrunjel și cârnați rezervați. Chestii în scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
Biscuiți Din Grâu IntegralBiscuiți Din Grâu Integral
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Întindeți 1/4 cană de sos de carne într-un 1-qt uns. vas de copt superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Așezați cojile umplute în vas; stropiți cu sosul de carne rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
6
Presărați cu brânză mozzarella rămasă și parmezan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
7
Se coace, neacoperit,la 350 de minute pentru 20-25 de minute sau până când umplerea ajunge la 160 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate17
Revista