Coji Umplute Cu Carne De Vită Prăjită

Coji Umplute Cu Carne De Vită Prăjită
Friptură de vită umplute scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.6 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 452 calorii, 34G de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 8. Un amestec de sos de vită, sos de hrean, brânză cheddar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Cu o lingură scor de 57%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Coji Umplute Cu Carne De Vită, Coji Umplute Cu Stroganoff De Vită, și Coji umplute cu carne de vită și Broc.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un cuptor la 350 grade F (175 grade C). Ungeți vasele de copt de 2-9x13 inch.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere la foc mare. Odată ce apa fierbe, amestecați cojile de paste și reveniți la fierbere. Gatiti pastele neacoperite, amestecand ocazional, pana cand pastele s-au fiert, dar sunt inca ferme pana la muscatura, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scurgeți bine într-o strecurătoare așezată în chiuvetă și așezați cochilii pe o foaie de hârtie de ceară pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
4
Combinați friptura de vită și sosul într-o cratiță mare și puneți-o la foc mediu-mic. Gatiti timp de 10 minute sau pana se incalzeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
5
Folosiți o lingură cu fante pentru a umple fiecare coajă cu friptură de vită, drenând cât mai mult sos posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VităFriptură De Vită
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
6
Întindeți aproximativ 1 1/2 lingurițe de sos de hrean deasupra cărnii de vită din fiecare coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De HreanSos De Hrean
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
7
Așezați cojile în vasele de copt unse și acoperiți cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
8
Presărați brânza Cheddar uniform peste cojile umplute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras1 Cană Plus 2 Linguri Cheddar Ras
Scoici UmpluteScoici Umplute
9
Coaceți, neacoperit, până când brânza este topită și umplutura este fierbinte și cu bule, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții8
Scor De Sănătate17
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista