Coji De Unt De Portocale
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați cojile de unt de portocale. Această rețetă vegetariană servește 18 și costă 24 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 212 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de coajă de portocală, gălbenuș de ou, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Igname în coji portocalii, Cakespy: prăjituri de ciocolată la grătar în coji de portocale, și Coji umplute cu dovleac de nucă cu unt rumenit de salvie.
Instrucțiuni
Unt ușor 18 forme de madeleine (1 1/2 până la 2 1/2 in. lung; vezi note) sau acoperiți ușor cu spray cu ulei de gătit.
Într-un castron, cu un mixer la viteză mare, bateți untul și zahărul granulat până se omogenizează. Bateți oul, gălbenușul de ou, coaja de portocală și vanilia până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale ale bolului, după cum este necesar.
Într-un castron mic, amestecați făina, praful de copt și sarea. Cu mixerul la viteză mică, bateți amestecul de făină în amestecul de unt până se încorporează bine. Scoateți bilele de aluat de 1 inch și apăsați uniform în formele de madeleine pregătite.
Coaceți prăjiturile într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 325 până când marginile sunt ușor rumenite și centrele se simt uscate și ferme la atingere, 12 până la 14 minute. Inversați imediat tigăile pentru a elibera fursecurile pe rafturi și părțile cu model de coajă de praf cu zahăr pudră.