Coji De Tartă Cu Brânză Cremă
Cojile de tartă cu brânză cremă necesită aproximativ 2 ore de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 65 calorii. Această rețetă vegetariană servește 24 și costă 8 cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână unt, cremă de brânză, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 144 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Funcționează bine ca o farfurie. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Cremă De Brânză De Pui Umplute Scoici, Fructe De Mare Și Cremă De Brânză Umplute, și Cremă de brânză și jeleu de piper scoici Fillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați crema de brânză și untul sau margarina. Se amestecă făina doar până se amestecă. Se răcește aproximativ 1 oră. Acest lucru poate fi făcut înainte și răcit timp de până la 24 de ore.
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Formați aluatul în 24 de bile de un inch și apăsați în cupe de brioșă de 1 1/2 inch (dimensiune mini-brioșă) pentru a face o coajă superficială. Umpleți cu umplutura preferată și coaceți timp de 20 de minute sau până când crusta este maro deschis.