Coji De Spanac De Anghinare
Cojile de spanac de anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 8 și costă 1,55 USD pe porție. O porție conține 451 calorii, 19g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză cheddar, spanac, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 45 de minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 73%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Coji Umplute Cu Spanac Și Anghinare, Coji Umplute Cu Spanac Și Anghinare, și Coji umplute cu spanac și anghinare.
Instrucțiuni
Într-un cuptor olandez, gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului timp de 5 minute.
Adăugați spanac; gatiti, neacoperit, timp de 6-8 minute sau pana cand pastele sunt fragede.
Scurgere. Într-un castron mare, combinați ingredientele rămase. Se amestecă amestecul de paste.
Transfer la un 3-qt. vas de copt.
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 30-35 minute sau până se încălzește.