Coji De Patiserie Cu Brânză
Cojile de patiserie cu brânză ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 16g de grăsime, și un total de 235 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, brânză cheddar, apă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, ceea ce este destul de rău. Încercați P-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X-X, Cremă De Vanilie În Coji De Patiserie, și Pui cremos peste coji de patiserie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați făina și sarea; tăiați scurtarea cu un blender de patiserie până când amestecul seamănă cu făina grosieră. Se amestecă brânza.
Presărați apă rece uniform pe suprafață, amestecând cu o furculiță până când toate ingredientele uscate sunt umezite.
Formați aluatul în 10 bile.
Rola la 1/4-inch grosime, și se potrivesc în zece Tigăi tarta de 3 inch.
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până se rumenesc. Îndepărtați ușor cojile de patiserie din tigăi; puneți deoparte să se răcească înainte de umplere.