Coji De Paste Umplute Uriașe

Coji De Paste Umplute Uriașe
Cojile de paste umplute uriașe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 304 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,01 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, sare și piper măcinat, sos de paste și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Încercați Scoici Uriașe Umplute, Scoici De Mare Uriașe Umplute Sau Manicotti, și Coji Umplute Cu Paste Mari pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti cojile de paste in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ciupercile si usturoiul in ulei incins pana cand ciupercile sunt moi, aproximativ 7 minute. Se amestecă spanacul și cimbru în amestecul de ciuperci; se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati amestecul pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți tigaia de pe foc și scurgeți orice exces de lichid; transferați amestecul scurs într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se amestecă brânza ricotta, 3/4 cană de brânză mozzarella și 1/2 cană de parmezan cu amestecul de spanac; condimentați din nou cu sare și piper și umpleți în coji de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Aranjați cojile umplute într-un vas de copt de 9x11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici UmpluteScoici Umplute
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se toarnă sos de paste peste coji; se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos De PasteSos De Paste
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și cojile sunt fierbinți, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate43
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista