Cojile de paste umplute uriașe ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul principal. O porție conține 304 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,01 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați spanac pentru copii, sare și piper măcinat, sos de paste și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 73%, ceea ce e bine. Încercați Scoici Uriașe Umplute, Scoici De Mare Uriașe Umplute Sau Manicotti, și Coji Umplute Cu Paste Mari pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aduceți la fierbere o oală mare cu apă ușor sărată. Gatiti cojile de paste in apa clocotita, amestecand ocazional, pana cand sunt fierte, dar ferme pana la muscatura, aproximativ 8 minute; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu-mare. Gatiti si amestecati ciupercile si usturoiul in ulei incins pana cand ciupercile sunt moi, aproximativ 7 minute. Se amestecă spanacul și cimbru în amestecul de ciuperci; se condimentează cu sare și piper. Gatiti si amestecati amestecul pana cand spanacul se ofileste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
3
Scoateți tigaia de pe foc și scurgeți orice exces de lichid; transferați amestecul scurs într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Se amestecă brânza ricotta, 3/4 cană de brânză mozzarella și 1/2 cană de parmezan cu amestecul de spanac; condimentați din nou cu sare și piper și umpleți în coji de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
(recomandat: Sos A1)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
6
Aranjați cojile umplute într-un vas de copt de 9x11 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
7
Se toarnă sos de paste peste coji; se acoperă cu 1/4 cană de brânză mozzarella și 1/4 cană de parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sos De Paste
(recomandat: Sos A1)
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când brânza este topită și cojile sunt fierbinți, aproximativ 30 de minute.