Coji De Paste Umplute Cu Fructe De Mare

Coji De Paste Umplute Cu Fructe De Mare
Nevoie de o felul principal pescatarian? Cojile de paste umplute cu fructe de mare ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 363 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână carne de crab, sparanghel, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici Umplute Cu Fructe De Mare, Scoici Umplute Cu Fructe De Mare Alfredo, și Coji Umplute Cu Fructe De Mare Și Cremă De Brânză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se încălzește cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe pachet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
În timp ce cojile se gătesc, topiți margarina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si ardeiul gras in margarina 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă sparanghelul. Acoperiți și gătiți 3 până la 5 minute,amestecând ocazional, până când sparanghelul este crocant-fraged; se ia de pe foc. Se amestecă creveții, carnea de crab, 1/2 cană din sosul de paste și jumătate din busuioc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GrasArdei Gras
Sos De PasteSos De Paste
SparanghelSparanghel
MargarinăMargarină
CrabmeatCrabmeat
Coji De PasteCoji De Paste
CrevețiCreveți
BusuiocBusuioc
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Întindeți aproximativ 1/4 cană din sosul rămas pe fundul vasului de copt. Umpleți fiecare coajă de paste fierte cu aproximativ 2 linguri din amestecul de fructe de mare. Aranjați în farfurie. Puneți sosul rămas peste cochilii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste FiertePaste Fierte
Fructe De MareFructe De Mare
Coji De PasteCoji De Paste
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
5
Presărați fiecare coajă umplută cu parmezan și busuioc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BusuiocBusuioc
6
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până la bule.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Revista