Coji De Paste Umplute Cu Fructe De Mare
Nevoie de o felul principal pescatarian? Cojile de paste umplute cu fructe de mare ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Pentru $3.25 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 363 calorii, 25g de proteine, și 17g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână carne de crab, sparanghel, ceapă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scoici Umplute Cu Fructe De Mare, Scoici Umplute Cu Fructe De Mare Alfredo, și Coji Umplute Cu Fructe De Mare Și Cremă De Brânză pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 35
Pulverizați vasul de copt dreptunghiular, 13x9x2 inci, cu spray de gătit. Gatiti si scurgeti cojile de paste conform indicatiilor de pe pachet.
În timp ce cojile se gătesc, topiți margarina într-o tigaie antiaderentă de 12 inci la foc mediu-mare. Gatiti ceapa si ardeiul gras in margarina 2-3 minute, amestecand ocazional, pana cand este crocant. Se amestecă sparanghelul. Acoperiți și gătiți 3 până la 5 minute,amestecând ocazional, până când sparanghelul este crocant-fraged; se ia de pe foc. Se amestecă creveții, carnea de crab, 1/2 cană din sosul de paste și jumătate din busuioc.
Întindeți aproximativ 1/4 cană din sosul rămas pe fundul vasului de copt. Umpleți fiecare coajă de paste fierte cu aproximativ 2 linguri din amestecul de fructe de mare. Aranjați în farfurie. Puneți sosul rămas peste cochilii.
Presărați fiecare coajă umplută cu parmezan și busuioc rămas.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până la bule.