Coji de paste umplute cu Chorizo și scoici în sos Cioppino
Coji de paste umplute cu Chorizo și scoici în sos Cioppino este un lactate gratuit felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 8,8 USD pe porție. O porție conține 1488 calorii, 64G de proteine, și 52G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de busuioc frunze de busuioc, creveți, midii și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 79%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Coji de paste umplute cu sos bolognez ușor, Coji De Paste Umplute, și Coji Umplute Cu Paste Mari.
Instrucțiuni
1
Pregătiți sosul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Încălziți uleiul de măsline într-o oală setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați usturoi și șalotă, transpirați până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
4
Adăugați fenicul, morcovul și țelina; gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
5
Adăugați cimbru și oregano, împreună cu ardeiul roșu. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
6
Adăugați pasta de roșii, amestecând des. Odată ce pasta se gătește, adăugați 1 cană de vermut, dezghețând tigaia. Ridicați căldura la mediu-mare și continuați să gătiți până când lichidul se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați o ceașcă suplimentară de vermut și continuați să gătiți; până când lichidul este redus la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vermut
8
Adăugați frunze de dafin, cutie de roșii cu lichidul său, 2 căni de suc de scoici și Worcestershire. Reduceți focul la foc mic și acoperiți oala. Gatiti pana cand sosul se ingroasa usor, aproximativ 30 de minute.Opriți căldura și îndepărtați ramurile de plante și frunzele de dafin. Folosind un blender de imersie piure sosul. Ar trebui să fie ușor gros, dar neted și catifelat. Se aduce la temperatura camerei, apoi se dă la frigider peste noapte sau până la 3 zile.Pregătiți cojile
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Verde Murată
Grăsime De Porc înapoi
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
(recomandat: Sos A1)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Grăsime De Porc înapoi
9
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți ușor o caserolă de 2 litri. Aduceți o oală medie cu apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
10
Adăugați 1 T sare și cojile de paste. Gatiti pana la al dente, aproximativ 12 minute. Amestecați cojile pentru a preveni lipirea lor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
11
Se scurge într-o strecurătoare și se clătește cu apă rece. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
12
Încălziți 2 t ulei de măsline într-o tigaie de dimensiuni medii, setată la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
13
Adăugați ceapa și gătiți câteva momente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
14
Adăugați chorizo și scoicile amestecând până când sunt bine acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
15
Se toarnă vermut în cană și se continuă să se gătească până când lichidul este redus și tigaia este aproape uscată. Condimentează cu puțină sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Vermut
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
16
Scoateți tigaia de pe foc și aruncați pesmetul și sucul de scoici, amestecând pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Cartofi Rumeni (aproximativ 2-3 Medii), Curățați și Tăiați în Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
17
Adăugați roșiile, - pătrunjel și frunze de fenicul, amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1/4 Cană De Grăsime De Porc
2 Kg De Ciuperci Sălbatice Asortate, Sau Orice Fel Doriți, Cu Tulpină și Felii
18
Stropiți un strat ușor de sos peste fundul unui vas de copt de 9x13. Lucrând cu o coajă la un moment dat, puneți 1 până la 3 T din amestecul de chorizo (în funcție de dimensiunea cojilor) în fiecare coajă, așezându-le în vasul de copt în timp ce lucrați. Ar trebui să se atingă, dar nu bine împachetate. Odată ce vasul este umplut, stropiți sos suplimentar peste coji, fiți generoși, dar nu ar trebui să înoate în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
(recomandat: Sos A1)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
19
Coaceți cojile până când sosul clocotește și zonele expuse ale cochiliei abia încep să se rumenească, aproximativ 30 de minute. Puneți-le deoparte, acoperite slab.Pregătiți Cioppino
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
20
Adăugați oțet de vin roșu în sosul rămas și aduceți la foc mic. Reglați consistența sosului cu apă. O vrei brotoasă, dar nu apoasă. Folosește-ți judecata. Gustați și reglați condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
21
Adăugați peștele și creveții în vasul de bază fierbinte. Acoperă pot.To
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
12 Biscuiți Graham De Ciocolată întregi
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
22
Serveste
23
Puneți câteva scoici umplute în fiecare dintre cele 4 boluri cu supă joasă. Într-o tigaie mare cu capac, încălziți restul de 1 cană de vermut setat la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoici Umplute
Vermut
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
24
Adăugați scoici și midii. Capac & bucătar; agitând până când crustaceele se deschid, aproximativ 5 minute. Aruncați crustaceele nedeschise; împărțiți restul între bolurile pentru supă. Strecurați lichidul rămas în cioppino și ridicați focul. Odată ce bulele mici încep să apară pe marginile oalei, opriți focul, nu lăsați cioppino să fiarbă. Puneți cioppino peste crustacee și coji de paste, asigurându-vă că includeți o varietate de pește și creveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu
Roșii Tăiate Cubulețe Cu Ardei Iute Verzi (conservă), Sucul Păstrat
Cutie De Spaghete Uscate
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Polonic
Grăsime De Porc înapoi
25
Garnisiți generos cu pătrunjel rămas, busuioc și un strop de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec