Coji de paste cu porumb și slănină
Cojile de paste cu porumb și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 589 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boabe de porumb, unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Paste de porumb și slănină de vară, Bacon și paste de porumb dulce, și Paste Cu Bacon, Porumb Și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți aproximativ 4 litri de apă la fierbere; adăugați coji și gătiți, amestecând ocazional, până când abia se înmoaie să muște, 8 până la 10 minute.
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați slănina până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați suficient unt la tigaie pentru a egala aproximativ 3 linguri de grăsime; când s-a topit, adăugați șalotă și amestecați până se limpezește, 3 până la 5 minute.
Adăugați porumb, vin și smântână; se fierbe, amestecând des, timp de 5 minute.
Scurgeți cojile și reveniți la tigaie. Se amestecă amestecul de porumb, slănină și tarhon.
Se toarnă într-un castron larg de servire.
Tăierea sâmburilor: o spiculă medie de porumb cântărește de la 10 la 14 uncii și produce aproximativ 1 cană de sâmburi. Pentru a le îndepărta, cu un cuțit mare și ascuțit, tăiați și aruncați capătul tulpinii fiecărei urechi până la începutul miezurilor. Scoateți și aruncați cojile și mătăsurile; clătiți urechile. Ținând fiecare ureche în poziție verticală, tăiați sâmburii aproape de știulet.