Coji de paste cu porumb și slănină

Coji de paste cu porumb și slănină
Cojile de paste cu porumb și slănină ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,99 USD pe porție. O porție conține 589 calorii, 17g de proteine, și 21g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de boabe de porumb, unt, șalotă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este solid. Încercați Paste de porumb și slănină de vară, Bacon și paste de porumb dulce, și Paste Cu Bacon, Porumb Și Avocado pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 6 până la 8 litri la foc mare, aduceți aproximativ 4 litri de apă la fierbere; adăugați coji și gătiți, amestecând ocazional, până când abia se înmoaie să muște, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, într-o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mediu-mare, amestecați slănina până se rumenesc, 4 până la 5 minute. Cu o lingură cu fante, transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Adăugați suficient unt la tigaie pentru a egala aproximativ 3 linguri de grăsime; când s-a topit, adăugați șalotă și amestecați până se limpezește, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați porumb, vin și smântână; se fierbe, amestecând des, timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Scurgeți cojile și reveniți la tigaie. Se amestecă amestecul de porumb, slănină și tarhon.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu TocatFiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Cartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați SubțireCartofi, Tăiați în Jumătate Pe Lungime și Feliați Subțire
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Se toarnă într-un castron larg de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Tăierea sâmburilor: o spiculă medie de porumb cântărește de la 10 la 14 uncii și produce aproximativ 1 cană de sâmburi. Pentru a le îndepărta, cu un cuțit mare și ascuțit, tăiați și aruncați capătul tulpinii fiecărei urechi până la începutul miezurilor. Scoateți și aruncați cojile și mătăsurile; clătiți urechile. Ținând fiecare ureche în poziție verticală, tăiați sâmburii aproape de știulet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Porumb Pe știuletePorumb Pe știulete
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista