Coji de paste cu panglică de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 408 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de roșii, morcovi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sâmbăta cu Rachael Ray-Paste cu panglică vegetală, Salată "Panglică" De Legume De Vară, și Paste Cu Panglică De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Face sos: într - un 5-la 6-qt. se toacă la foc mediu-mare, se gătește ceapa și usturoiul în ulei, amestecând des, până devin aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă ingredientele sosului rămas și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă, 25 până la 30 de minute. Măsurați sosul; veți avea nevoie de 4 1/2 căni. Pentru a reduce, fierbeți mai mult; pentru a crește, trebuie doar să adăugați apă. Sos de puls într-un procesor de alimente într-o pură grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Între timp, preîncălziți cuptorul la 475 și pregătiți cojile și umplutura: gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
3
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece până când se răcește suficient pentru a fi manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
4
Folosind un cojitor de mandolină sau legume, feliați dovleceii și morcovii foarte subțire pe lungime. Într-un castron mare, aruncați legumele cu maghiran, mozzarella, naut și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Maghiran
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Mandolină
Vinegretă De Verjuic
5
Răspândiți sosul marinara într-un 9-cu 13-in. vas de copt. Umpleți cu generozitate fiecare coajă de paste cu un amestec de legume de 1/2 cană, umplutură de umplutură și puneți pastele umplute cu partea în sus în sos. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Rețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6
Coaceți cojile până se topește mozzarella, 12 până la 15 minute. Descoperiți, presărați parmezan și coaceți până când parmezanul începe să se rumenească, încă 10 până la 12 minute. Cu o spatulă largă, transferați cojile și puțin sos pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(recomandat: Sos A1)
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
8
Faceți înainte: Completați vasul până la Pasul 4, apoi răciți până la 1 zi. Preîncălziți cuptorul la 450 și încălziți cojile, acoperite, până când umplutura este fierbinte (aproximativ 30 de minute). Continuați conform instrucțiunilor din Pas