Coji de paste cu panglică de legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 2,69 USD pe porție. O porție conține 408 calorii, 22g de proteine, și 12g de grăsime. Un amestec de roșii, morcovi, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Sâmbăta cu Rachael Ray-Paste cu panglică vegetală, Salată "Panglică" De Legume De Vară, și Paste Cu Panglică De Dovlecei pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Face sos: într - un 5-la 6-qt. se toacă la foc mediu-mare, se gătește ceapa și usturoiul în ulei, amestecând des, până devin aurii, aproximativ 5 minute. Se amestecă ingredientele sosului rămas și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până se îngroașă, 25 până la 30 de minute. Măsurați sosul; veți avea nevoie de 4 1/2 căni. Pentru a reduce, fierbeți mai mult; pentru a crește, trebuie doar să adăugați apă. Sos de puls într-un procesor de alimente într-o pură grosieră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
Creveți Sotați, Decojiți
2
Între timp, preîncălziți cuptorul la 475 și pregătiți cojile și umplutura: gătiți pastele conform instrucțiunilor pachetului până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Scurgeți și clătiți sub apă curentă rece până când se răcește suficient pentru a fi manevrat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
4
Folosind un cojitor de mandolină sau legume, feliați dovleceii și morcovii foarte subțire pe lungime. Într-un castron mare, aruncați legumele cu maghiran, mozzarella, naut și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Maghiran
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Grăsime De Porc înapoi
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Echipamente pe care le vei folosi
Peeler
Mandolină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Răspândiți sosul marinara într-un 9-cu 13-in. vas de copt. Umpleți cu generozitate fiecare coajă de paste cu un amestec de legume de 1/2 cană, umplutură de umplutură și puneți pastele umplute cu partea în sus în sos. Acoperiți bine cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Creveți Sotați
6
Coaceți cojile până se topește mozzarella, 12 până la 15 minute. Descoperiți, presărați parmezan și coaceți până când parmezanul începe să se rumenească, încă 10 până la 12 minute. Cu o spatulă largă, transferați cojile și puțin sos pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
(recomandat: Sos A1)
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Se servește cu sosul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
8
Faceți înainte: Completați vasul până la Pasul 4, apoi răciți până la 1 zi. Preîncălziți cuptorul la 450 și încălziți cojile, acoperite, până când umplutura este fierbinte (aproximativ 30 de minute). Continuați conform instrucțiunilor din Pas