Coji de paste cu creveți și pesmet de usturoi
Cojile de paste cu creveți și pesmet de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 700 de calorii, 44G de proteine, și 14g de grăsime fiecare. Pentru $3.47 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați pastă de hamsii, usturoi, andive creț și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma firimiturile de pâine, puteți urma acest fel principal cu Pâine Cu Banane Cu Ciocolată ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 73%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Varză De Bruxelles Cu Pesmet De Usturoi, Pulpe de pui: rapid și ușor cu pesmet de usturoi, și Creveți prăjiți cu pesmet pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie medie antiaderentă, încălziți cele 2 linguri de ulei la foc moderat.
Adăugați firimiturile de pâine, usturoiul și 1/8 linguriță fiecare de sare și piper și gătiți, amestecând frecvent, până devin aurii, aproximativ 5 minute.
Într-o oală mare cu apă clocotită, sărată, gătiți cojile de paste până aproape gata, aproximativ 10 minute.
Adăugați creveții în oală și gătiți, amestecând ocazional, până când atât creveții, cât și cojile de paste sunt gata, cu 2 până la 3 minute mai mult.
Într-un vas mare de sticlă sau oțel inoxidabil, amestecați sucul de lămâie, pasta de hamsii, sosul Worcestershire și 1/4 linguriță fiecare de sare și piper.
Adăugați restul de 1/2 cană de ulei încet, șoptind.
Adăugați pastele și creveții, andivele cretate și 1/3 cană parmezan la pansament și aruncați.
Serviți salata caldă sau la temperatura camerei, acoperită cu firimiturile de pâine cu usturoi și restul de 2 linguri de parmezan.
Recomandarea vinului: există un motiv pentru care pinot grigio este atât de popular: merge bine cu alimente cu aromă multiplă și puternică, cum ar fi aceasta. Corpolent, dar proaspăt și acru, pinot grigio funcționează cu salate; notele sale moi de mere și nuci sunt folii perfecte pentru usturoi și parmezan.