Coji De Kumquat Confiate

Coji De Kumquat Confiate
Cojile de Kumquat confiate sunt fără gluten, FODMAP prietenos și vegan rețetă cu 4 porții. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 117 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați coji de kumquat, apă, zahăr și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 35 de minute. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 14%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Coji De Citrice Confiate, Tagliatelles Și Coji De Legume, și Kentucky Corpse împrospătarea de la coji pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați cojile de kumquat într-o tigaie cu sos și acoperiți cu apă; aduceți la fierbere, scurgeți. Acoperiți cu apă și fierbeți din nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Kumquat1/2 Cană De Kumquat
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Se amestecă zahărul și 1/4 cană de apă într-o tigaie separată de sos și se aduce la fierbere; adăugați coji, reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți la foc mic timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
3
Transferați cojile pe hârtie cerată și lăsați să se usuce, 8 ore sau peste noapte.
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista