Reteta coji de cârnați italieni și brânză este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $1.45 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați florete de broccoli, apă, scoici velveeta și cină cu brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cârnații, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Spooky spider ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați O oală coji de cârnați italieni și brânză, Coji umplute cu cârnați italieni, spanac și brânză Ricotta, și Scoici cu cârnați italieni și umplutură de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Gatiti carnati in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional; scurgere. Întoarceți cârnații în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați roșiile, apa și condimentele; se amestecă bine. Aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
3
Adăugați scoici; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 7 până la 8 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Sos A1)
4
Se amestecă broccoli; gatiti 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cada (8 Uncii) PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Adăugați sos de brânză; se amestecă până se omogenizează.
Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di ama Chianti Classico San Lorenzo Gran Selezione cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 48 de dolari pe sticlă.