Coji De Cârnați Italieni Și Brânză

Reteta coji de cârnați italieni și brânză este gata în aproximativ 30 de minute și este cu siguranță un excelent fără gluten, fără lactate și întreg 30 opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 26g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 366 calorii. Pentru $1.45 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. 20 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați florete de broccoli, apă, scoici velveeta și cină cu brânză și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cârnații, puteți urma acest fel principal cu Prăjituri Spooky spider ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Încercați O oală coji de cârnați italieni și brânză, Coji umplute cu cârnați italieni, spanac și brânză Ricotta, și Scoici cu cârnați italieni și umplutură de Ricotta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti carnati in tigaie mare la foc mediu-mare 5 min. sau până se rumenesc uniform, amestecând ocazional; scurgere. Întoarceți cârnații în tigaie.
Adăugați roșiile, apa și condimentele; se amestecă bine. Aduceți la fierbere.
Adăugați scoici; acoperi. Se fierbe la foc mediu-mic 7 până la 8 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Se amestecă broccoli; gatiti 5 min. sau până când este crocant-fraged, amestecând frecvent.
Adăugați sos de brânză; se amestecă până se omogenizează.