Coji De Cartofi Prăjiți Cu Usturoi

Coji De Cartofi Prăjiți Cu Usturoi
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Cojile de cartofi prăjiți cu usturoi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, unt, acompaniament: baie de ceapă și spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Coji De Cartofi Prăjiți Cu Usturoi, Coji De Cartofi Cu Usturoi, și Piei De Cartofi Dulci Prăjite Cu Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Înțepați fiecare cartof o dată sau de două ori cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
3
Tăiați și aruncați al patrulea cap de usturoi, apoi înfășurați bine usturoiul în folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Coaceți usturoiul și cartofii pe același raft în treimea inferioară a cuptorului până când cartofii sunt fragede, 50 de minute până la 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Scoateți cartofii din cuptor și răciți pe un suport metalic 15 minute. Continuați să coaceți usturoiul până se înmoaie, încă aproximativ 15 minute, apoi răciți în folie pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
În timp ce usturoiul se răcește, înjumătățiți cartofii pe lungime, apoi împărțiți fiecare jumătate (pentru a forma pene scurte). Scoateți carnea de cartof (rezervând-o pentru o altă utilizare), lăsând piei de cartofi groase de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
UsturoiUsturoi
7
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Strângeți usturoiul într-un castron mic, aruncând cojile de usturoi și amestecați într-o pastă cu unt, sare și piper folosind o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Împărțiți pasta de usturoi între piei de cartofi (aproximativ 1/2 linguriță fiecare), răspândind uniform, apoi prăjiți piei într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) până când sunt aurii și crocante, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
CartofiCartofi
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1
* Cojile de cartofi pot fi scoase și întinse cu pastă de usturoi (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite slab cu folie. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De UsturoiPastă De Usturoi
CartofiCartofi
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
DificultateExpert
Gata În75 hrs
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista