Coji De Cartofi Prăjiți Cu Usturoi
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără gluten și vegetarian? Cojile de cartofi prăjiți cu usturoi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 237 calorii, 5g de proteine, și 9g de grăsime fiecare. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți sare, unt, acompaniament: baie de ceapă și spanac și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 23 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 75 ore. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Încercați Coji De Cartofi Prăjiți Cu Usturoi, Coji De Cartofi Cu Usturoi, și Piei De Cartofi Dulci Prăjite Cu Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Înțepați fiecare cartof o dată sau de două ori cu o furculiță.
Tăiați și aruncați al patrulea cap de usturoi, apoi înfășurați bine usturoiul în folie.
Coaceți usturoiul și cartofii pe același raft în treimea inferioară a cuptorului până când cartofii sunt fragede, 50 de minute până la 1 oră.
Scoateți cartofii din cuptor și răciți pe un suport metalic 15 minute. Continuați să coaceți usturoiul până se înmoaie, încă aproximativ 15 minute, apoi răciți în folie pe raft.
În timp ce usturoiul se răcește, înjumătățiți cartofii pe lungime, apoi împărțiți fiecare jumătate (pentru a forma pene scurte). Scoateți carnea de cartof (rezervând-o pentru o altă utilizare), lăsând piei de cartofi groase de 1/4 inch.
Creșteți temperatura cuptorului la 425 F.
Strângeți usturoiul într-un castron mic, aruncând cojile de usturoi și amestecați într-o pastă cu unt, sare și piper folosind o furculiță.
Împărțiți pasta de usturoi între piei de cartofi (aproximativ 1/2 linguriță fiecare), răspândind uniform, apoi prăjiți piei într-o tigaie mare de mică adâncime (adâncime de 1 inch) până când sunt aurii și crocante, 20 până la 25 de minute.
* Cojile de cartofi pot fi scoase și întinse cu pastă de usturoi (dar nu coapte) cu 1 zi înainte și răcite, acoperite slab cu folie. Aduceți la temperatura camerei înainte de coacere.