Coji De Cannoli
Nevoie de o garnitură fără lactate și vegetariană? Cojile de Cannoli ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 24 și costă 24 de cenți pe porție. O porție conține 102 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. Un amestec de vin, făină, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 3 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 12%. Rețete similare sunt Coji De Cannoli, Coji De Cannoli Fără Gluten, și Cannoli Desert Pizzan și ciocolată Cannoli Pizzettes.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați împreună făina, zahărul și scorțișoara. Folosind o furculiță, amestecați vinul alb. Când aluatul formează o bilă, se întoarce pe o suprafață ușor făinată și se frământă până se omogenizează, aproximativ 15 minute. Acoperiți și refrigerați timp de aproximativ 2 ore.
Încălziți 1 inch de ulei într-o tigaie adâncă și grea la 365 grade F (180 grade F). Pe o suprafață ușor făinată, rulați 1/3 din aluat într-un cerc mare la fel de subțire ca hârtia.
Tăiați în cercuri de 8 (5 inci). Înfășurați fiecare cerc în jurul unei forme de cannoli și sigilați cu gălbenuș de ou.
Se prăjesc 2 sau 3 Odată până se rumenesc. îndepărtați cu clești pentru a se scurge pe prosoape de hârtie. Îndepărtați cu grijă cojile din forme în timp ce acestea sunt încă fierbinți sau se pot bloca.