Cohlrabi de linte roșie curry și salată de cuscus

Cohlrabi de linte roșie curry și salată de cuscus
Nevoie de o felul principal vegan? Cohlrabi de linte roșie curry și salată de cuscus ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 455 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți oțet de vin, ceapă verde, guli-Rabe ; frunze și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată De Linte Roșie, Guli-Rabe Și Cuscus, Salată De Conopidă Curry, Linte Roșie Și Cuscus, și Salată De Linte Kohlrabi.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul de vin alb, pudra de curry și usturoiul presat într-un castron mediu pentru a se amesteca. Treceți treptat în ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper proaspăt măcinat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Vin AlbOțet De Vin Alb
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Pudră De CurryPudră De Curry
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Gatiti lintea si frunzele de guli-Rabe intr-o cratita mare si grea cu apa sarata clocotita pana cand lintea este abia frageda, dar nuprea moale, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KahrrabiKahrrabi
LinteLinte
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgeți; clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
4
Scurgeți din nou.
5
Aduceți 1 1/4 căni de apă la fiert în aceeași cratiță; se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați 3 linguri de pansament, presărați sare, apoi amestecați cuscusul. Acoperiți oala și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CuscusCuscus
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Transferați cuscusul lavas mediu. Puf de cuscus cu furculiță pentru a separa boabele și a se răci ușor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CuscusCuscus
BoabeBoabe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
8
Între timp, transferați lintea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați 1/2 cană de pansament, bulbul de cohlrabi tăiat cubulețe și ceapa verde tocată; aruncați pentru a acoperi. Condimentează amestecul după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Ceapa VerdeCeapa Verde
KahrrabiKahrrabi
10
Aranjați frunzele de spanac pentru bebeluși pe un platou mare cu margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac Pentru CopiiSpanac Pentru Copii
11
Stropiți spanacul cu 2 până la 3 linguri de pansament rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SpanacSpanac
12
Stropeștefrunze de spanac cu sare și piper. Amestec de linte movilă în centrul platoului peste frunzele de spanac. Se amestecă menta în cuscus.Lingurați cuscusul în jurul lintei și serviți cu pansamentul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
SpanacSpanac
CuscusCuscus
LinteLinte
MentăMentă
13
Per porție: 486 g calorii, 20 g grăsimi,13 g fibre
14
Bon App Ampercoltit
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Revista