Cohlrabi de linte roșie curry și salată de cuscus

Nevoie de o felul principal vegan? Cohlrabi de linte roșie curry și salată de cuscus ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 455 calorii, 18g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți oțet de vin, ceapă verde, guli-Rabe ; frunze și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Salată De Linte Roșie, Guli-Rabe Și Cuscus, Salată De Conopidă Curry, Linte Roșie Și Cuscus, și Salată De Linte Kohlrabi.
Instrucțiuni
Bateți oțetul de vin alb, pudra de curry și usturoiul presat într-un castron mediu pentru a se amesteca. Treceți treptat în ulei de măsline. Condimentați pansamentul după gust cu sare și piper proaspăt măcinat.
Gatiti lintea si frunzele de guli-Rabe intr-o cratita mare si grea cu apa sarata clocotita pana cand lintea este abia frageda, dar nuprea moale, aproximativ 6 minute.
Scurgeți; clătiți sub apă rece pentru a se răci.
Aduceți 1 1/4 căni de apă la fiert în aceeași cratiță; se ia de pe foc.
Adăugați 3 linguri de pansament, presărați sare, apoi amestecați cuscusul. Acoperiți oala și lăsați să stea 5 minute.
Transferați cuscusul lavas mediu. Puf de cuscus cu furculiță pentru a separa boabele și a se răci ușor. Condimentează după gust cu sare și piper.
Între timp, transferați lintea într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană de pansament, bulbul de cohlrabi tăiat cubulețe și ceapa verde tocată; aruncați pentru a acoperi. Condimentează amestecul după gust cu sare și piper.
Aranjați frunzele de spanac pentru bebeluși pe un platou mare cu margini.
Stropiți spanacul cu 2 până la 3 linguri de pansament rămas.
Stropeștefrunze de spanac cu sare și piper. Amestec de linte movilă în centrul platoului peste frunzele de spanac. Se amestecă menta în cuscus.Lingurați cuscusul în jurul lintei și serviți cu pansamentul rămas.
Per porție: 486 g calorii, 20 g grăsimi,13 g fibre