Codfish cu sos de lămâie de vin alb cu ierburi

Codfish cu sos de lămâie de vin alb cu ierburi
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Codfish cu sos de lămâie cu vin alb cu ierburi ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 509 calorii, 63G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $9.39 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Martha Stewart are 1 fani. Dacă aveți la îndemână lămâie, unt, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi, Mahimahi cu sos de vin alb cu ierburi, și Pește cu ierburi cu sos cremos de vin alb pentru rețete similare.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Nuanță galbenă de paie, însoțită de un nas concentrat de pere, caise și flori albe. Gustul fructat, cu note de vârf de fructe de piatră, prezintă maturitate și rotunjime bine susținute de o aciditate și savoare elegante, asigurând un finisaj lung și persistent.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Revista