Codfish Cu Cheddar Și Roșii
Nevoie de o curs principal fără gluten, primar și pescatarian? Codfish cu Cheddar și roșii ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 287 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime fiecare. Pentru $2.68 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 7 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână smântână, piper, cod și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Bacon Cheddar-Roșii Cherry Umplute, Roșii Prăjite Într - O Crustă Ascuțită De Cheddar, și roșii prăjite cheddar {vegetarian și glutenfree}.
Instrucțiuni
* Îmi place să servesc acest pește în vase mici individuale de copt. Totuși, puteți folosi un vas mare de copt în loc. Decizia ta.Nimic nu bate codfish proaspete. Voi lua cod proaspăt peste friptură oricând! Al meu a fost imens; aproximativ 15 oz. Am tăiat-o în trei părți egale. În mod normal, ID-ul cumpăra 3 cele mai mici în loc.
Așezați fiecare cod într-un vas mic de copt și condimentați-le cu o cantitate generoasă de sare și pepper.Im folosind3 roșii romi pentru asta. Nu sunt sigur unde a plecat al treilea.Feliați roșiile și așezați-le deasupra codului.
Combinați 5 linguri ușor îngrămădite smântână cu 2 lingurițe ușor îngrămădite muștar grosier. Dacă sunteți un carber ridicat, nu ezitați să utilizați o versiune cremă cu conținut scăzut de grăsimi.Cheddar. Ce să nu-ți placă la asta? Mi-aș dori doar să nu fie atât de ridicol de scump aici. Ive ras despre 5oz. Dacă sunteți presat de timp, luați ceva de genul Kraft sharp cheddar. Ei nu vând asta aici, dar sunt sigur că funcționează ca un farmec.
Adăugați cheddarul la smântână șilingură o cantitate egală de amestec deasupra fiecărui cod.
Coaceți-le într-un cuptor preîncălzit la 204° (200C) timp de 25 de minute. Acest lucru depinde de grosimea fileurilor de cod, așa că fii cu ochii pe ele! Sunt grozavi! Pește suculent, cu roșii ușor prăjite într-o baie cheddar cremoasă, aurie, cu o ușoară răsucire de muștar. Acestea sunt atât de bune cu un fel de mâncare cu broccoli pe lateral!Pentru că viața nu e ușoară fără pringles.Pentru prietenii mei low-carber, cu o mulțime de dragoste!KayPrintable
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
![Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris]()
Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris
Un amestec de trei podgorii grozave, acest strugure viu creează un vin prietenos cu mâncarea, luminos și pur. Acidul tăiat cu cuțit, cu pere, sorbet de lămâie, condimente și iasomie îți face gura apă și mâinile să tremure.