Cod și creveți de pe coasta de Vest
Codul și creveții de pe coasta de Vest ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 42G de grăsime, și un total de 724 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 4,06 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână creveți, parmezan, amidon de porumb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și pescatarian dieta. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este bun. Încercați Pui De Pe Coasta De Vest, Coasta De Vest Fructe Toss, și Whole30 Pui De Pe Coasta De Vest pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, aduceți apa la fierbere. Se amestecă orezul, se reduce focul și se acoperă. Se fierbe 20 de minute, până când apa a fost absorbită.
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți un vas mediu de copt cu uleiul de măsline.
Topiți untul într-o cratiță medie la foc mediu și sotati ceapa și usturoiul până se înmoaie. Se amestecă smântâna grea. Într-un castron mic, amestecați laptele și amidonul de porumb și amestecați în cratiță pentru a îngroșa amestecul de smântână grea.
Se ia de pe foc, se amestecă creveții și ciupercile și se condimentează cu mărar, se condimentează sare și piper.
Aranjați codul în vasul de copt pregătit.
Se toarnă amestecul de smântână grea peste cod.
Se presară parmezan și pătrunjel.
Acoperiți și coaceți 30 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sosul este Bulbuc și peștele este ușor fulgi cu o furculiță.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
Încadrat de o aciditate ușoară de lămâie și mineralitate vibrantă, thispinot gris a fost realizat în stilul tradițional uscat din nord Italy.It este surprinzător de corpolent,cu arome concentrate de piersici, ghimbir și fructe tropicale, cu un indiciu de caracter de rășină de pin. Un vin grozav pe cont propriu, Tangent Pinot Gris se asortează bine cu o gamă largă de alimente, inclusiv fructe de mare, paste cu sosuri ușoare, chiarcârnați la grătar.