Cod Sicilian
Codul Sicilian ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.17 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 267 calorii, 33g de proteine, și 4G de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, ulei de măsline, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 75%. Rețete similare includ Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Nachos Sicilieni.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu.
Adăugați ceapa și următoarele 6 ingrediente (ceapa prin piper). Acoperiți și gătiți 10 minute sau până când ceapa este ofilită, amestecând ocazional. Puneți deoparte; păstrați cald.
Așezați fileurile într-un vas de copt superficial acoperit cu spray de gătit.
Periați fileurile cu 1/2 linguriță de ulei; se presară cu pesmet și 1/8 linguriță de sare.
Coaceți la 450 timp de 12 minute sau până când fulgii de pește sunt ușor atunci când sunt testați cu o furculiță.
Serviți amestecul de ceapă cu pește.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Codul funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Esperto Pinot Grigio cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Esperto Pinot Grigio]()
Esperto Pinot Grigio
Culoare strălucitoare de paie cu reflexe de aur. Crisp și curat, cu nas delicat de floare de portocal și trandafir sălbatic cu caise, piersic alb și coajă de portocală. Crisp, uscat și bine structurat cu măr auriu și citrice.Minunat versatil. Excelent ca aperitiv și complementul perfect pentru aperitive ușoare, salate, pui la grătar și fructe de mare proaspete. Bucurați-vă bine răcit.