Cod Prăjit Peste Tocană De Legume

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Codul prăjit peste Ragu de legume. Pentru $7.51 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 314 calorii, 38g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 4. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați prazul, făina, roșiile de prune și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este uimitor. Încercați Foaie Tigaie Chili Lime Cod, Vinete prăjite cu sos de zară, și Fripturi de ton la tigaie cu sos de spanac de roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți 1/2 linguriță de ulei de măsline într-o tigaie mare antiaderentă la foc mic.
Adăugați prosciutto; saut 5 minute. Se amestecă usturoiul; scoateți din tigaie. Pune deoparte.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci și praz; saut 8 minute. Se amestecă roșiile, sarea și piperul. Adăugați treptat spanacul în tigaie și amestecați până când spanacul este ofilit (aproximativ 3 minute). Se amestecă amestecul de prosciutto și busuiocul.
Scoateți din tigaie; acoperiți și păstrați la cald.
Încălziți 1 linguriță de ulei de măsline în tigaie la foc mediu-mare. Fileuri de dragare în făină.
Adăugați fileuri în tigaie; saut 3 minute pe fiecare parte. Acoperiți și gătiți 2 minute sau până când peștele se fulgi ușor atunci când este testat cu o furculiță. Împărțiți amestecul de spanac în 4 farfurii; deasupra cu fileuri.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru Cod. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.