Cod prăjit pe crutoane mari de usturoi

Codul prăjit pe crutoane mari de usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 75g de proteine, 39G de grăsime, și un total de 703 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 8,1 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați roșii prune, hamsii, ceapă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este minunat. Încercați Supă de roșii prăjită cu crutoane de usturoi, Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, și Supă de ardei roșu prăjită cu crutoane de ierburi și usturoi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 475 F.
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare.
Se adaugă usturoiul tocat și se amestecă pentru a se amesteca. Condimentează roșiileamestecați după gust cu sare și piper.
Aranjați peștele pe foaia de copt cu margini.
Periați ambele părți cu 2 linguri de ulei; se presară sare și piper. Prăjiți până când este doar opac în centru, aproximativ 8 minute.
Între timp, încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de roșii. Gatiti pana cand rosiile se inmoaie si sosul se ingroasa, amestecand ocazional, aproximativ 5 minute; se condimentează cu sare și piper.
Pâine prăjită; frecați 1 parte cu partea tăiată de usturoi înjumătățit. Se acoperă cu sos de roșii, frunze de busuioc, pește și mai mult sos.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Maysaran arsheen Pinot Gris cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
![Maysara Arsheen Pinot Gris]()
Maysara Arsheen Pinot Gris
O expresie strălucitoare de fructe chiar în față, salutându-ți palatul cu note de iarbă tăiată într-o zi caldă. Vinul este ancorat de aciditate crocantă, dar nu atât de mult încât să copleșească o tachinare trecătoare de dulceață care te lasă zâmbind. Arsheen are un caracter inteligent, revigorant, care va conferi claritate unei game de preparate din pește, păsări și carne de porc.