Cod prăjit de portocale și fenicul

Cod prăjit de portocale și fenicul
Codul prăjit de portocale și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 43G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți fileuri de cod, suc de portocale, bulbi de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Prăjită Portocaliu-Fenicul Dungi Bas, și Salată de fenicul, portocale și ardei prăjiți pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Tăiați vârfurile bulbilor de fenicul și tocați frunzele cu frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulb De FeniculBulb De Fenicul
3
Tăiați fiecare bec în 8 pene. Într-o tigaie mare de prăjire, aruncați panele de fenicul cu uleiul și 1/4 linguriță fiecare din sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Întindeți feniculul într-un strat uniform și prăjiți timp de 25 de minute. Amestecați feniculul și rotiți tigaia, astfel încât legumele să se gătească uniform. Prăjiți 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Între timp, într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați sucul de portocale, coaja de portocală, semințele de fenicul și restul de 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Adăugați codul și marinați în timp ce feniculul se prăjește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
7
Scoateți tigaia din cuptor și acoperiți feniculul cu codul și marinada acestuia. Prăjiți până când codul este gata, aproximativ 10 minute pentru fileuri groase de 3/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Presărați frunzele de fenicul tocat peste cod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
9
Alternative de pește: utilizați alte fileuri relativ groase, cu carne albă, în locul codului. Încercați eglefin, biban de mare sau roughy portocaliu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orange RoughyOrange Roughy
SeabassSeabass
EglefinEglefin
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
10
Frunze De Fenicul
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
11
Frunzele wispy de pe vârful bulbilor de fenicul au o aromă ușoară de anason și pot fi folosite ca o plantă. Unii băcani au tăiat partea asta, dar dacă găsești fenicul cu frunzele încă atașate, sunt un bonus. Dacă nu, FELUL de mâncare va avea un gust foarte bun fără ele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament2 Linguri Ulei De Masline Extravirgin, Plus Mai Mult Pentru Hartia De Pergament
12
Recomandarea vinului: feniculul este deosebit de frumos atunci când este asociat cu un alb acid cu aromă completă, cum ar fi un chenin blanc orsauvignon blanc. Căutați un Vouvray (fabricat din chenin blanc) sau Sancerre (fabricat din sauvignon blanc), ambele produse în Valea Loarei din Franța.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SancerreSancerre
Capere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și ScurseCapere Pline De Sare, înmuiate, Clătite și Scurse
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate32
Revista