Cod prăjit de portocale și fenicul
Codul prăjit de portocale și fenicul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.37 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 296 calorii, 43G de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți fileuri de cod, suc de portocale, bulbi de fenicul și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de gătit ai putea urma acest curs principal cu Cheesecake brut de afine cu topping de crumb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și pescatarian dieta. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie, Prăjită Portocaliu-Fenicul Dungi Bas, și Salată de fenicul, portocale și ardei prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați vârfurile bulbilor de fenicul și tocați frunzele cu frunze.
Tăiați fiecare bec în 8 pene. Într-o tigaie mare de prăjire, aruncați panele de fenicul cu uleiul și 1/4 linguriță fiecare din sare și piper.
Întindeți feniculul într-un strat uniform și prăjiți timp de 25 de minute. Amestecați feniculul și rotiți tigaia, astfel încât legumele să se gătească uniform. Prăjiți 15 minute mai mult.
Între timp, într-un vas de sticlă sau oțel inoxidabil, combinați sucul de portocale, coaja de portocală, semințele de fenicul și restul de 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Adăugați codul și marinați în timp ce feniculul se prăjește.
Scoateți tigaia din cuptor și acoperiți feniculul cu codul și marinada acestuia. Prăjiți până când codul este gata, aproximativ 10 minute pentru fileuri groase de 3/4 inci.
Presărați frunzele de fenicul tocat peste cod.
Alternative de pește: utilizați alte fileuri relativ groase, cu carne albă, în locul codului. Încercați eglefin, biban de mare sau roughy portocaliu.
Frunzele wispy de pe vârful bulbilor de fenicul au o aromă ușoară de anason și pot fi folosite ca o plantă. Unii băcani au tăiat partea asta, dar dacă găsești fenicul cu frunzele încă atașate, sunt un bonus. Dacă nu, FELUL de mâncare va avea un gust foarte bun fără ele.
Recomandarea vinului: feniculul este deosebit de frumos atunci când este asociat cu un alb acid cu aromă completă, cum ar fi un chenin blanc orsauvignon blanc. Căutați un Vouvray (fabricat din chenin blanc) sau Sancerre (fabricat din sauvignon blanc), ambele produse în Valea Loarei din Franța.