Cod prăjit cu scoici cu aburi și sos de fistic
Codul prăjit cu scoici cu aburi și sos de fistic este un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 518 calorii, 39G de proteine, și 33g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.08 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați cartofi, unt, fileuri de cod și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Scoici Cu Aburi, Stil New England, Scoici cu aburi în bulion de Curry roșu de ghimbir, și Scoici cu aburi cu roșii, usturoi, lămâie, mărar și pătrunjel.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, aduceți 1/4 inch de apă la fierbere.
Adăugați scoicile, acoperiți și gătiți până se deschid, aproximativ 3 minute.
Transferați scoicile pe o foaie de copt pentru a se răci. Se strecoară lichidul de gătit printr-o sită fină într-un bol mediu. Când scoicile sunt suficient de reci pentru a fi manipulate, scoateți-le din cochilii și scoateți membrana exterioară maro. Clătiți fiecare scoică în lichidul de gătit, apoi strecurați din nou lichidul de gătit printr-o sită fină pentru a îndepărta orice nisip sau nisip.
Puneți cartofii într-o cratiță cu apă sărată rece și dați la fiert. Se fierbe la foc mic până se înmoaie, aproximativ 5 minute; scurgere.
Într-un blender, curățați arpagicul cu 1/3 cană de ulei de măsline până se omogenizează. Folosind o spatulă mică, apăsați piureul printr-o sită fină într-un castron mic. Se condimentează cu sare.
Într-o cratiță mică, combinați fisticul măcinat cu 1/2 cană din lichidul de gătit rezervat și aduceți la fierbere.
Se ia de pe foc și se amestecă în 3 linguri de unt. Se amestecă sucul de lămâie și se condimentează sosul cu sare și piper. Păstrați cald.
Condimentează codul cu sare și piper și praf cu făină.
Încălziți restul de 3 linguri de ulei de măsline într-o tigaie mare la foc moderat.
Adăugați codul, cu pielea în sus și gătiți până devine auriu, aproximativ 4 minute. Întoarceți codul și gătiți timp de 3 până la 4 minute mai mult sau până când este doar opac.
Transferați codul pe o farfurie și păstrați-l la cald.
Într-o tigaie medie, încălziți 2 linguri de lichid de gătit scoică.
Adăugați scoicile, cartofii și restul de 1 linguriță de unt și fierbeți până se încălzește.
Se toarnă sosul de fistic pe farfurii. Împărțiți scoicile și cartofii printre farfurii și puneți codul deasupra.
Stropiți farfuriile cu uleiul de arpagic și serviți.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. GIFFT de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 15 dolari pe sticlă.
![Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
Cărți de Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT Pinot Grigio izbucnește cu pere pline de viață și fructe tropicale, echilibrate de aciditate crocantă și o prospețime elegant rafinată. Cu arome de fructe de piatră coapte și citrice, acest vin prezintă arome de pepene galben, nectarină și lămâie Meyer care se termină ușor și răcoritor.