Cod prăjit cu fasole Lima

Codul prăjit cu fasole Lima ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 283 calorii, 36g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $3.38 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de fasole lima, cod, frunze de pătrunjel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este plăcută de 67 de gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 97%, care este mare. Rețete similare includ Cod prăjit cu fasole Lima, Fasole Uriașă De Lima Cu Ardei Prăjiți, și Fasole Lima arsă cu semințe de dovleac prăjite.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 de grade F.
Așezați foi lungi de 4 (15 inci) de folie de aluminiu pe o suprafață de lucru. Împărțiți fasolea lima congelată între foile de folie (aproximativ 3/4 cană pe foaie).
Așezați 1 linguriță de ulei de măsline 1 lingură de pătrunjel tocat și un vârf de sare și piper negru proaspăt măcinat pe fiecare grămadă de fasole și aruncați ușor pentru a combina.
Puneți 1 bucată de pește peste fiecare grămadă de fasole.
Se toarnă 2 linguri de vin alb peste fiecare pește și se presară un vârf de sare și piper negru proaspăt măcinat. Sigilați pachetele de folie.
Așezați pachetele de folie pe o foaie de copt.
Coaceți timp de 20 de minute, în funcție de grosimea peștelui. Transferați ușor fasolea și peștele pe o farfurie de servire și serviți imediat.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Cod în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Rezerva Alsacia Willm Pinot Gris cu un rating de 4, 4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alsacia Willm Pinot Gris Reserve]()
Alsacia Willm Pinot Gris Reserve
O culoare aurie intensă, cu note de ocru, vinul are un nas de fructe coapte, gutui. În gură atacul este atât suplu, cât și plin, cu note de miere și condimente. Finalul echilibrează perfect zahărul și aciditatea.Asociați acest vin alături de foie gras prăjit în tigaie, carne albă la grătar sau prăjită (porc, vițel), iepure, păsări de curte în sos de smântână, pește afumat, preparate din ciuperci precum risotto.