Cod proaspăt cu bulion de scoici

Cod proaspăt cu bulion de scoici
Codul proaspăt cu bulion de scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 459 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $9.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de vin, usturoi, halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste proaspete de scoici cu sos cremos de busuioc Alb + Prosciutto crocant, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scurgeți scoicile într-o strecurătoare și clătiți-le sub apă rece pentru a îndepărta orice făină de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Încălziți suficient ulei pentru a acoperi fundul unei oale grele de 4 până la 5 litri la foc mediu - mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Adăugați usturoiul și gătiți, agitând tigaia o dată sau de două ori, doar până când usturoiul începe să capete culoare, aproximativ 3 minute. Nu lăsați să se întunece prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Introduceți scoicile în tigaie cu usturoiul, turnați vinul și aduceți-l la fierbere. Acoperiți oala și gătiți până când scoicile se deschid, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Încălziți suficient ulei pentru a acoperi cu generozitate fundul unei tigaie largi și grele la foc mediu până la ondulare. În timp ce uleiul se încălzește, condimentați Generos fileurile de cod cu sare și piper și rotiți-le în făină pentru a acoperi pe toate părțile. Atingeți orice exces de făină și puneți codul în ulei. Gatiti, intorcand fileurile o data, pana devin maronii aurii si abia opace in centru. Scoicile se vor deschide în timp ce codul se gătește; opriți focul și lăsați-le să stea până când aveți nevoie de ele. Aruncați orice scoici care nu se deschid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Împrăștiați roșiile cherry peste scoici și agitați puțin oala, astfel încât să se așeze. Împrăștiați coriandrul peste scoici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
7
Lăsați amestecul să stea doar un minut sau două pentru a încălzi roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
8
Scurgeți fileurile de pește pe prosoape de hârtie și transferați-le în boluri puțin adânci. (Încălzirea bolurilor mai întâi este o atingere plăcută.) Lingurați câteva scoici, roșii și bulion în jurul fiecărui File și serviți fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
9
articol var
10
Type_27_data = {};
11
articol
12
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
Mark West Pinot Grigio
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții4
Scor De Sănătate58
Revista