Cod proaspăt cu bulion de scoici

Codul proaspăt cu bulion de scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 459 calorii, 34G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $9.23 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la cookstr.com are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Un amestec de vin, usturoi, halibut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma ardeiul, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Paste proaspete de scoici cu sos cremos de busuioc Alb + Prosciutto crocant, Foaie Tigaie Chili Lime Cod, și Cod prăjit cu roșii și ceapă roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Scurgeți scoicile într-o strecurătoare și clătiți-le sub apă rece pentru a îndepărta orice făină de porumb.
Încălziți suficient ulei pentru a acoperi fundul unei oale grele de 4 până la 5 litri la foc mediu - mic.
Adăugați usturoiul și gătiți, agitând tigaia o dată sau de două ori, doar până când usturoiul începe să capete culoare, aproximativ 3 minute. Nu lăsați să se întunece prea mult.
Introduceți scoicile în tigaie cu usturoiul, turnați vinul și aduceți-l la fierbere. Acoperiți oala și gătiți până când scoicile se deschid, aproximativ 5 minute.
Încălziți suficient ulei pentru a acoperi cu generozitate fundul unei tigaie largi și grele la foc mediu până la ondulare. În timp ce uleiul se încălzește, condimentați Generos fileurile de cod cu sare și piper și rotiți-le în făină pentru a acoperi pe toate părțile. Atingeți orice exces de făină și puneți codul în ulei. Gatiti, intorcand fileurile o data, pana devin maronii aurii si abia opace in centru. Scoicile se vor deschide în timp ce codul se gătește; opriți focul și lăsați-le să stea până când aveți nevoie de ele. Aruncați orice scoici care nu se deschid.
Împrăștiați roșiile cherry peste scoici și agitați puțin oala, astfel încât să se așeze. Împrăștiați coriandrul peste scoici.
Lăsați amestecul să stea doar un minut sau două pentru a încălzi roșiile.
Scurgeți fileurile de pește pe prosoape de hârtie și transferați-le în boluri puțin adânci. (Încălzirea bolurilor mai întâi este o atingere plăcută.) Lingurați câteva scoici, roșii și bulion în jurul fiecărui File și serviți fierbinte.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Mark West Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 13 dolari pe sticlă.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Crisp și curat, acest vin are miere, fructe de piatră și citrice cu un finisaj subtil, curat și persistent.Încercați să vă împerecheați cu pește și chipsuri vechi bune, salate de vară și scoici aburite la duzină...sau zeci.